Mihai Voropchievici: Norocul, ghinionul si compatibilitatea in dragoste dupa ziua nasterii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la, Antena 3, a prezentat care este norocul in dragoste dupa ziua nasterii.

Cei nascuti in ziua de 1 se indragostesc foarte usor, dar nu cred in dragoste la prima vedere. E o dragoste care zboara mai degraba. Au 4 esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu: 1, 10, 19 si 28.

Cei nascuti in ziua de 2 studiaza persoana inainte sa aiba o relatie Sunt persoane analitice. Au 4 esecuri. Cei compatibili cu ei sunt cei nascuti pe 2, 20 si 29.

Publicitate

Cei nascuti in ziua de 3 sunt increzatoare in fortele proprii si atunci cand isi aleg partenerul cred ca e persoana ideala. Nu au anumite tipare. Sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 si 30.

Cei nascuti pe ziua de 4 sunt patimasi in dragoste si au capacitatea de a scoate ce e mai bun intr-o persoana. Sunt compatibile cu persoanele nascute pe 13, 22 si 31.

Cei nascuti pe data de 5 sunt persoane capabile de sentimente inalte si pasionale, dar nu arata acest lucru. Nu se exeriorizeaza pentru a nu parea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei nascuti din 5, 14 si 23.

Cei nascuti pe 6 parte de cinci esecuri in dragoste.

Cei nascuti pe 6 mai intai stabiliesc o prietenie, iar dragostea vine ulterior. Sunt loiali si onesti. Au parte de cinci esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu cei nascuti in 6, 15, 26.

Cei nascuti pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne. Nu vor sa spuna niciodata ”te iubesc”, de teama. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 si 25 ale lunii.

Cei nascuti pe 8 cred foarte mult in sentimentul dragostei. Le e teama de singuratate. Au nevoie de o dragoste adevarata pentru a se simti in siguranta. Au trei esecuri in dragoste. Sunt compatibil cu 8, 17 si 26.

Cei nascuti pe 9 inteleg dragostea abia dupa ce se despart de cineva. Au regrete tardive. Au patru esecuri si sunt compatibili cu cei nascuti pe 9, 18 si 27.

Cei nascuti pe 10 sunt lideri si in dragoste. Nu se implica prea mult timp intr-o relatie. Au doua esecuri si sunt compatibili cu cei nascuti pe 1, 10, 11, 28.

Cei nascuti pe 11 sunt analitici. Gandesc mult pana sa faca primul pas. Are un singur esec. Compatibili cu cei pe 2, 11 si 29 ale lunii.

Cei nascuti pe 12 sunt romantici, insa se implica in relatie doar daca sunt foarte indragostiti. Are un singur esec in dragoste. Compatibili cu cei nascuti pe 12, 21 si 30 ale lunii.

Cei nascuti pe 13 iubesc cu pasiune

Cei nascuti pe 13 iubesc cu pasiune si nu se implica superficial. Au 5 esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 si 31.

Cei nascuti pe 14 sunt foarte pasionali si capabili de sentimente foarte puternice. Au 3 esecuri in dragoste. Sunt compatibili 5, 14 si 23 ale lunii.

Articolul continuă după reclame

Cei nascuti pe 15 sunt loiali, onesti, nu inseala. Raman prieteni cu fostii parteneri. Se intorc la vechile iubiri. Au 6 esecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii.

Cei nascuti pe 16 emana dragoste. Conteaza ca partenerul sa le inteleaga mesajele subtile. Au un singur esec pentru ca sunt selectivi. Sunt compatibili cu cei nascuti pe 7, 16 si 25.

Cei nascuti pe 17 cred foarte mult in sentimentul dragoste. Au nevoie de o dragoste adevarata. Sunt in permanente cautari. Numarul de esecuri in dragoste: 4. Sunt compatibili cu cei din 8, 17 si 26.

Cei nascuti pe 18 inteleg dragostea abia dupa ce s-au despartit de respectiva persoana. Numarul de esecuri. „Sunt compatibili cu cei din : 9, 18, 27 ale lunii.

Cei nascuti pe 19 nu cred in dragoste la prima vedere. Nu se implica foarte mult. Au un singur esec. Sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

Cei nascuti pe 20 sunt persoane sensibile. Au tendinta sa cantareasca foarte mult lucrurile dintr-o relatie. Au patru esecuri.Sunt compatibili cu cei din 1, 11, 20 si 29.

Cei nascuti pe 21 sunt increzatori in fortele proprii. Sunt romantici si atunci cand isi aleg partenerul cred ca au gasit persoana ideala. Au un singur esec. Sunt compatibili cu cei nascuti pe 3, 12, 30.

Cei nascuti pe 22 iubesc patimas

Cei nascuti pe 22 iubesc patimas. Pentru ei dragostea e ceva serios. Iubesc surprizele de la aprteneri. Au 5 esecuri in dragoste. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 si 31.

Cei nascuti pe 23 sunt pasionali si se indragostesc repede. Se pot muta cu cineva foarte usor. Stabilesc cu greutate o legatura de lunga durata. Au un singur esec in dragoste. Sunt compatibili cu: 5, 14 si 23.

Pentru cei nascuti pe 24 iubirea vine usor, ca urmare a unei prietenii. Au un singur esec. Sunt compatibili cu: 6, 15 si 24.

Cei nascuti pe 25 transmit dragostea prin semne mai degraba, decat prin cuvinte. Au doua esecuri . Sunt compatibili cu 7, 16, 25.

Cei nascuti pe 26 nu se implica prea mult intr-o relatie. Au doua esecuri. Sunt compatibili cu 1, 10, 19 si 28 ale lunii.

Cei nascuti pe 27 se gandesc mult pana fac primul pas.Rateaza de multe ori ocazia. Au un singur esec. Sunt compatibili cu : 2, 11, 29 si 20.

Cei nascuti pe 28 cred foarte mult in dragoste si de aceea nu raman snguri.Tind sa aiba predispozitia catre o dragoste trupeasca. Au 4 esecuri. Sunt compatibili cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii.

Cei nascuti pe 29 sunt capabili de sentimente puternice, desi nu vor sa arata lucrul acesta. Le este teama sa nu fie considerati vulnerabili.Au 5 esecuri. Sunt compatibili cu cei din 5, 15 si 25 ale lunii.

Cei nascuti pe 30 sunt cei care evalueaza mult o persoana. Au patru esecuri. Sunt compatibili cu cei nascuti cu cei din 1, 12, 21 si 30.

Cei nascuti pe 31 inteleg foarte greu sentimentul de dragoste. Rememoreaza relatiile trecute. Au un singur esec. Sunt compatibili cu cei nascuti pe 4, 13, 22 si 31.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.