Mihai Voropchievici, horoscop special pana pe 29 ianuarie 2024. Gemenii au sansa de partea lor, Sagetatorii au mari realizari, Pestii pornesc la atac

Horoscop special pana pe 29 ianuarie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa aflam ce spune maestrul runelor.

Berbec

Berbecul are o carte negativa, Raul 17. Simbolizeaza iluziile, reaua credinta, un abandon din partea unei persoane, o tradare de la alta persoana. Sunteti prizonierii unei situatii complicate, in care nu puteti face mare lucru pentru un moment.

Taur

Taurul vine cu Cenusiu 15, o carte neutra. Intra intr-o saptamana pe care el a mai avut-o in saptamanile anterioare, in care trebuie sa isi puna la lucru intelepciunea, puterea de reflectie, sa caute linistea, singuratatea si compania unor persoane mai in varste, cu mai multa experienta de viata, care sa-i ajute prin seriozitatea lor si cunoastere, sa-i scoata din impasul acesta.

Gemeni

Gemenii au incalecat pe un bulgare de foc, o carte mai degraba pozitiva si au o schimbare de situatie benefica cu mare rapiditate. Au o saptamana cu deplasari, cu umblete pe aici, pe colo, poate si vizite, dar in toata saptamana, indiferent ce incercati voi, sansa e de partea voastra. Asa ca este o saptamana buna.

Rac

Racul incaleca pe elan, isi face elan si-si ia zborul cu cartea numarul 12. Prietenie, sentimente altruiste, pozitive. Dau dovada de influxuri benefice prin schimbari rentabile. Cineva nevazut de multa vreme va face o vizita. Sunt incurajate relatiile amicale, dar conditia este sa faceti voi primul pas si nu mai asteptati sa ia altul initiativa ca sa aveti castigul de cauza de partea voastra.

Leu

Leul este bulversat de o situatie. Plin de furie, cauta dispute orgoliul este ranit, e plin de nervi. Si toate acestea impune din partea leului sa aiba mai multa prudenta si intelepciune inainte sa ia o decizie sau sa actioneze.

 Fecioara

Fecioara are o carte negativa, 6 Negru. Este sfarsitul unei situatii proaste, grele pentru voi, care va obliga undeva sa faceti o transformare pentru a iesi din acest esec pe care l-ati incercat pe propria piele. Daca aveti curajul sa renuntati la toti sa faceti schimbarea, veti trai un nou suflu, o renastere si scapati de toate angoasele.

Balanta

Balanta are cartea Ovalul, o carte pozitiva. O saptamana cu fecunditate, cu receptivitate, cu rabdare, dati dovada de gentilete. Sunteti un mare iubitor de natura peste noapte si vreti sa iesiti in aer undeva. Nu ar strica o mica excursie sau iesire, o escapada de 2, 3 zile cu persoana pe care o doriti alaturi sau daca sunteti singuri, riscati sa intalniti o alta persoana si sa iasa ceva de acolo. Intalnire calduroasa, chiar daca e friga afara.

Scorpion

Scorpionul are cartea numarul 14, Orizontul, o carte foarte buna. Asta inseamna ca veti avea o saptamana cu un echilibru bun. Veti fi stapan pe situatie, veti calatori chiar si in strainatate, descoperiti pasiunea, inaintati cu siguranta si obtine succes, reusita si semnarea unui contract.

 Sagetator

Sagetatorul are cartea Patratul, o carte neutra cu influxuri pozitive in schimb. Simbolizeaza inceputa unei noi actiuni profesionale, realizare materiala pozitiva. Intalnirea cu o persoana mai in varsta va pune bazele solide a unei relatii pe care chiar vi-o doreati.

Capricorn

Capricorn are Triunghiul, carte neutra, care totusi simbolizeaza importanta comunicarii pentru el si a schimburilor de pareri. Poate sa faca si schimburi de idei sau pur si simplu de sms-uri, de mail-uri, de scrisorele, asta in perspectiva unei reuniuni de familie. Asa ca pentru capricornul fara obligatii, o atractie mai mult intelectuala decat fizica se intrevede la orizont. Numai ca trebuie sa actionati si sa vorbiti, ca voi nu prea vorbiti.

 Varsator

Varsatorul are o carte neutra. Luna 2. Visare, te intorci in trecut, te napadesc amintirile. Esti pasiv. Stai acasa langa familie, seara, noaptea, ziua. Nu ai chef sa pleci nicaieri, sa nu comunici cu nimeni. Va apasa emotii puternice si undeva in saptamana respectiva vor aparea niste amintiri de de mult, pe care trebuie sa le reconsiderati. Vedeti sa nu pierdeti ocazia asta. Scapati de indecizie si de pasivitate.

 Pesti

Pestii s-au urcat pe pisc si pornesc la atac. Cei singuri vor cunoaste un tanar sau o tanara. Ceilalti vor avea energie combativa, nu ii vor lasa sa isi faca de cap, dar una peste alta, in saptamana respectiva va lansati sau va relansati. Iesiti din pasivitate, iesiti si toate lucrurile care se intampla bune vor fi de partea voastra.