Mihai Voropchievici, Horoscop Special pana pe 15 ianuarie 2024. Noroc pentru Tauri, bani mai multi pentru Lei, reusite mari pentru Sagetatori.

Horoscop Special pana pe 15 ianuarie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa vedem ce spune maestrul runelor.

Berbec

Berbecul are o carte neutra – 15 Cenusiu, care il conduce. E timpul sa devina mai intelept, sa reflecteze, sa stea in liniste, in singuratate sau alaturi de cei mai varstnici, daca sunt Berbeci mai tinerei, si sa accepte toate sfaturile care li se ofera, deoarece saptamana este o saptamana de acumulare. Ca sa poata porni la un castig cu o recompensa pe care el si-o doreste.

Taur

Taurul are o saptamana in care iese din amorteala saptamanii precedente si da dovada de rapiditate in tot ceea ce face. Provoaca o schimbare de situatie benefica, are multe deplasari si toate acestea nu fac decat sa il conduca spre noroc, spre reusita. Sansa in saptamana aceasta este de partea Taurilor.

Gemeni

Gemenii au 12 Zborul. Va trebui sa incercati sa faceti in viata asta cateva schimbari rentabile, mai ales si datorita faptului ca se intoarce cineva in viata voastra si undeva incepe sa va explice ca ati gresit. Si trebuie sa faceti acele schimbari. Cu alte cuvinte, o saptamana in care e cazul sa schimbati macazul, dar voi trebuie sa faceti primul pas, in urma sfaturilor.

 Rac

Racul are, in saptamana urmatoare, 6 Negru, o carte dificila, chiar negativa, care simbolizeaza sfasitul unei situatii, care i-a dat pe Raci peste cap. Asa ca se impune o transformare totala. Asta pentru a nu ajunge la un esec sau la sfarsit de relatie sau pe latura profesionala. In schimb, in dragoste veti trai un suflu nou. Renasteti.

Leu

Leul are Patratul, o carte neutra-pozitiva. Inceputul unei noi actiuni in domeniul profesional. Cu realizare materiala pozitiva. Deci, loc bun de munca, schimbare materiala, bani mai multi. Dar si o intalnire secreta cu o persoana importanta.

Fecioara

O scrisoare, un telefon, o deplasare, o saptamana de comunicari intense. E posibila si o reuniune de familie. O atractie, mai multe intelectuala, pentru o persoana care a intrat de putin timp in viata voastra. Atractia poate sa fie, deocamdata, numai fizica, asa ca voi stabiliti daca vreti sa fie mai mult decat fizica. Dialogul va juca un rol important.

Balanta

Balanta are doua talere, iar clepsidra este numarul 11 si are doua cupe. Carte instabila, cand buna, cand rea. O saptamana cu scart. Ba e pasiune, ba sentimente exclusive, ba posesivitate, ba gelozie, ba deveniti duri. Si astea toate se invart in jurul banilor.

Scorpion

Scorpionul s-a urcat pe pisc. Are 5. Simbolizarea si demararea unei actiuni. E un nou inceput pentru voi. Veti cunoaste persoane tinere cu care veti lucra si va veti lansa intr-o afacere. Un fapt nou relanseaza vechea voastra relatie, dar vedeti ca acolo este ceva multa pasivitate.

Sagetator

Carte excelenta din toate punctele de vedere. Va afirmati, aveti fericire, aveti reusite, vi se recunosc meritele, se clarifica fericit o situatie care a fost in discutii. Avetii mare vitalitate si succes acolo unde voi il faceti numai din hobby: in arta. Creativitatea voastra, in general in saptamana asta, este fantastica, iar la orizont afectiv, pentru cei fara obligatii, se vede o intalnire sentimentala si chiar marea dragoste.

Capricorn

Capricornul, daca a inceput anul din prima saptamana cu munca, acum, in continuare, e momentul ca orice intreprindeti sa va aduca reusita, iar aceasta va fi exceptionala. Asa ca, tot ce veti face, e cu castig. O dragoste cu adoratie, o intalnire superba, o uniune, fericire si recompensa pentru cei fara obligatii.

Varsator

Varsatorul are 18 Galben. Simbolizeaza renasterea pentru el. Simte ca se reinnoieste. Tot ce inseamna libertate va atrage si va salvati din tot felul de complicatii vi le-ati creat anterior sau chiar au ramas din anul trecut. Intoarcerea unei persoane dragi, o intalnire neprevazuta atrage o iubire fulgeratoare. O lovitura de teatru pentru cei care v-au facut curte si voi i-ati refuzat.

Pesti

Pestii au 19 Rosu. Au energia bine canalizata, au forta activa, domina situatia, sunt plini de dinamism, combativitate, iar toate astea totalizeaza reusita in saptamana urmatoare. Raporturile pasionale sunt identice cu saptamana trecuta: forta de atractie fizica si magnetica.