Mihai Voropchievici, horoscop rune pana la 1 Mai 2023. Sagetatorilor le merge din plin, Varsatorii primesc daruri, Pestii dau lovitura.

Horoscop rune pana la 1 Mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru ultimele zile din luna aprilie. Afla ce ti-au pregatit runele.

Berbec

Trebuie sa aveti rabdare si sa nu fortati mana norocului, pentru ca surprizele placute sunt pregatite doar pentru Berbecii care stiu sa astept. O zodie din asta care e agitata si rapida trebuie sa aiba rabdare. E o mare proba pentru nativii din Berbec.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici, cel mai vechi horoscop romanesc. Cine sunt nativii binecuvantati de Dumnezeu

Publicitate

Taur

Veti sustine o mica batalie, dar nu fiti ingrijorati, pentru ca veti castiga in mod sigur.

Gemeni

Gemenii trebuie sa-si mobilizeze toate fortele pentru a-si consolida pozitia si acasa, in familie, si in societate, dar si la serviciu. Nefacand acest lucru, nu veti castiga. Dar daca va mobilizati totalmente, veti triumfa.

Rac

Racul are parte de o dragoste noua, fierbinte, o dragoste pasionala. Daca dati de sufletul geaman v-a pus Dumnezeu mana in cap.

Leu

Leul e pregatit pentru o batalie furtunoasa, vrea sa se certe cu toata lumea. Runa insa il sfatuieste sa ramana calm ca totul se aranjeaza.

Fecioara

Fecioara este pe punctul de a se muta din casa sau de la serviciu. Va actiona foarte favorabil pentru una dintre cele doua probleme care o preocupa, in saptamana care urmeaza.

Balanta

Balanta este sfatuita sa se relaxeze. Cineva foarte apropiat ei se bucura in prezent de o sanatate excelenta, deci nu este cazul sa isi faca griji vizavi de asta.

Scorpion

Scorpionii sa fie pregatit pentru suita de schimbari majore intr-un viitor foarte apropiat. Adica luni sau marti!

Sagetator

Sagetatorul sa lase deoparte toate grijile si sa se pregateasca de o saptamana in care toate ii vor merge din plin.

Capricorn

Capricornul are parte de o saptamana de comunicare intensa, primeste foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atentie, insa unul din mesaje e foarte important!

Varsator

Varsatorul va primi un cadou minunat de la o persoana care se gandeste intens la acesta. Oricum acest nativ are parte de daruri non-stop…

Pesti

Pestii dau lovitura si au parte de un salt rapid si calitativ in existenta lor.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.