Mihai Voropchievici, horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022. Fecioarele incep o viata noua, Capricornii primesc recompense. Atentie, Tauri, Gemeni si Scorpioni

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla ce ti se pregateste.

Berbec

Berbecul sa ramana acasa in saptamana 30 mai – 5 iunie 2022, in asteptarea unei schimbari foarte importante. O schimbare in familie.

Taur

Taurul este pus pe putina cearta in aceasta saptamana. Vrea sa sustina o batalie. Runa ii spune ca tot el va cunoaste castigul, dar sa prefere pacea.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni primesc o atentionare foarte serioasa. In saptamana 30 mai – 5 iunie 2022, Gemenii trebuie sa se mobilizeze cu toate fortele pentru a-si consolida pozitia acasa, la serviciu sau in societate. Doar asa vor triumfa.

Rac

Racii au un mesaj dublu. Primul mesaj se refera la faptul ca trebuie sa se relaxeze, iar al doilea spune ca trebuie sa nu se mai ingrijoreze de sanatatea unui membru din familie.

Leu

Leul va afla un adevar foarte important, care ii va marca viata. Este momentul adevarului pentru ei. Leul vrea schimbare, chiar daca de multe ori nu ii prea place asta.

Fecioara

Fecioara este pregatita sa inceapa o viata noua. Simte un fel de revigorare pe toate planurile. Isi doreste sa se mai revigoreze.

Balanta

Aici avem simbolul uraganului. Sa incerce sa se controleze putin. Sa nu faca furtuna din orice. Totul se va aranja de la sine.

Scorpion

Scorpionii trec prin incercari in saptamana 30 mai – 5 iunie 2022. Trebuie sa fie puternici si sa aiba forta. Sunt pusi la incercare in saptamana urmatoare.

Sagetator

Sagetatorii dau la o parte toate problemele legate de trecut. Sa se pregateasca de o saptamana mult mai buna.

Capricorn

Prin truda lor in folosul celorlalti, primesc recompense. Cineva care se gandeste intens la ei, le trimite un cadou. E cazul sa mai fie recompensati.

Varsator

Isi fac bagajele. Astrele le prevede o calatorie nativilor din zodia Varsator.

Pesti

Cad in abatere si recidiveaza. Pestii au parte de un salt rapid si calitativ in viata lor.