Mihai Voropchievici, horoscop rune 21-28 februarie 2022. Leii au succes pe toate planurile, Balantele dau lovitura, Varsatorii incep o viata noua

Horoscop rune 21-28 februarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Berbecul va avea rezolvarea tuturor problemelor care il framanta, numai strangandu-i pe cei dragi in jur. Ca sa-si poata rezolva problemele, trebuie sa-si deschida sufletul si sa puna totul pe tapet.

Taur

Taurii sunt doritori de dragoste si afectiune. Pot gasi acea persoana noua. Vine ca un fel de test. Ma placi? Ma vrei?

Gemeni

Asteapta. Acum sunt in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fie pregatiti, pentru ca rezolvarea vine cat de curand.

Rac

Racul e pus pe artag. A mai avut perioade mai aprinsa. Sa fie calmi si sa nu porneasca scandal, dar asa e racul. Pana nu tipa, nu se poate.

Leu

Leul este detinatorul de Vunjo. Succes pe toate planurile.

Fecioara

Fecioara are parte de o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Nu trebuie sa se dea la o parte, pentru ca vin lucrurile bune.

Balanta

Se produce un salt calitativ, iar asta inseamna ca au dat lovitura. Saltul vine pe toate planurile.

Scorpion

Scorpionii s-au apucat de treaba. Fertilitate si belsug pentru nativii Scorpion.

Sagetator

Abordati altfel problemele. Schimbati, deci, tactica. Este a doua saptamana la rand.

Capricorn

Certitudine ca cineva care se gandeste la ei, le trimite un cadou minunat. Merita, pentru ca au muncit si merita sa fie rasplatiti, dar cu dragoste.

Varsator

Varsatorii incep o viata noua. Va revigorati in toate planurile. Au fugit norii. Aveti schimbari si renastere inclusiv in disponibilitative fizice si psihice.

Pesti

Sunteti pe punctul de va mutati din casa sau de la locul de munca. Posibil ca locul vostru de munca sa dezvolte un loc de munca suplimentar sau un birou si voi sa fiti nevoiti sa mergeti acolo.