Mihai Voropchievici a dezvaluit care este cel mai mare pacat al fiecarei zodii: „Taurii au un singur scop si Fecioara are ceva care deranjeaza”

Cel mai mare pacat in functie de zodie. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, care este cel mai mare pacat al fiecarui semn zodiacal.

Berbec

Berbecul iubeste sa dea ordine si sa iasa in evidenta. Toate calitatile lui mai stau si in capacitatea de a atrage oamenii. Mai are si o latura intunecata. Au mandria si furia care pot distruge tot. Poate sa iasa un orgoliu necontrolat. Sfatul este sa scape de aceasta mandrie nebuna. Se poate ajunge chiar la crima in cazul lor. Sunt si pasionali si isi ies repede din pepeni.

Taur

Au un singur scop. Sa se concentreze pe ei. Sunt egoisti. Ei sunt cei mai frumosi, cei mai cei. Indiferent care sunt aceste lucruri, trebuie sa se gandeasca ca tot ceea ce spun este sindromul egoismului si a lacomiei. Sa mai rumege ceea ce spun. Lacomia mare nu are legatura doar cu mancarea. Sa iubeasca confortul doar cat este cazul. Lacomia poate deveni patologica. Cand le e dor de lene, sunt sefi. Sa incerce prin lene sa-si dea seama ca sunt trasi inapoi.

Publicitate

Gemeni

Gemenii sunt explozivi si foarte volubili. Insereaza o minciunica din cand in cand. Sa nu mai fie vampiri energetici. Cand patrundeti intr-un colectiv absorb toate energiile. Au doua fete. Mint in legatura cu orice. Ce mai rau lucru este sa-i spui ca este mincinos. Minciuna are picioare scurte.

Rac

Racii au o meteahna. Cedeaza. Pentru Raci, mania este undeva o meteahna urata. Mania apare din dependenta de anumite persoane si situatii. Iti fac rau. Daca o persoana a facut rau unui Rac, devine de o manie extraordinara. Daca te prinde in clesti, esti terminat. Mania lor nu o exteriorizeaza. Fierb in ei. Sa invete sa se mai iubeasca si pe ei.

Leu

Egoul este la cote mari. Este considerat arogant. Leul are si o alta meteahna. Se considera extraordinar de atragator si devin narcisisti. Uneori se vad ca pe un obiect ce trebuie venerat. Trebuie sa dea la o parte mandria si egoul. Uita de cei din jurul lor.

Articolul continuă după reclame

Fecioara

Si Fecioara are ceva care deranjeaza. Invidia este cel mai mare pacat al lor. Si atunci cand o Fecioara este pusa in lumina, incearca sa se compare cu ceilalti. Din aceasta cauza, relatiile lor nu sunt de lunga durata. Mai sunt si critici, iar asta duce la lucruri distructive.

Balanta

Balanta vrea sa straluceasa. Balantele considera ca frumusetea lor este cea mai importanta. O alta meteahna este lipsa de certitudine. Nu i-a niciodata o decizie pana nu analizeaza. Pot pierde multe. Nu critica, dar analiza atenta poate sa fie minunata, dar doar cat este actionata la timp.

Scorpion

Nu uita, nu iarta si se aprind prea repede. Firea lor pasionala, ii face sa intre pe fluxul ghidat de pofte. De multe ori, poftele carnale nu fac din ei decat niste sclavi in dragoste. Fac excese. Au un magnetism al lor.

Sagetator

Sagetatorii sunt numiti hotii de inimi. Le place sa fie in centrul atentiei. Au o latura, poate sa treaca de la un iubit la altul foarte repede. Le place sa cucereasca, dar cand cineva incearca sa-i cucereasca, e si mai si. Le place sa tina captiva inima cuiva, dar nu il resplateste cu aceeasi fidelitate.

Capricorn

Capricornul, care este truditor, are o meteahna mare. El nu munceste degeaba. Vrea onoruri. Dorinta de a avea din fiecare cate mai mult. Lacomia la el inseamna bogatie. El stie sa si dea. Cand e sa dea, da cu totul sufletul. Devin sufocanti, din dorinta de a avea. Ofera doar celor pe care ii iubeste si apreciaza.

Varsator

Scopul in viata este sa ajute umanitatea. Ei au senzatia ca tot ceea ce fac ei o fac datorita inteligentei. Ei sunt insotiti de Divinitate. Sunt si foarte mandri. Sunt considerati si falsul profet.

Pesti

Daca vrei sa te certi cu un Pesti, atunci cand se odihneste, da-i ceva de facut. Cand prinde clipele de lene si relaxare, el este visator. El este undeva aerian si devine utopic. Amana actiunea cand dau de ceva mai confortabil. Nu exista un visator mai mare ca un Peste. Se pierd undeva in lumea lor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.