Mihai Bobonete a pierdut multi, multi bani pentru 6 cuvinte spuse Ruxandrei Ion

Mihai Bobonete a marturisit faptul ca nu a jucat in niciun film al Ruxandrei Ion. Actrul a gresit chiar la prima intalnire cu producatoarea de televiziune.

Vedeta din „Las Fierbinti” a dezvaluit in podacst-ul sau cum a fot prima intalnire cu Ruxandra Ion. Greseala actorului a suparat-o pe „mama telenovelelor romanesti”.

Publicitate

„Relatia mea cu Ruxandra Ion a murit din fasa. A fost o perioada, dupa ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sarbu a ajutat-o sa treaca peste acel moment. Era o licenta luata din afara, in care personajul principal era John Goodman, care era un taximetrist si cu o nevasta”, a spus Mihai Bobonete.

Publicitate

In timpul filmarilor, o persoana l-a anuntat pe Mihai Bobonete ca Ruxandra Ion vrea sa-i vorbeasca.

„Mi-a zis: ‘Iesi!’”

Ruxandra Ion era imbracata intr-o culoare fosforescenta, iar Mihai Bobonete a observat-o imediat.

„Cand am iesit, doamna Ruxandra era imbracata intr-o rochie verde fosforescent, era vopsita putin in cap, rosu cu verde, ceva de genul asta. Avea o tableta cu husa verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent.

Si ea zice, ‘Dar unde te duceai, nu m-ai vazut?’ Eu i-am zis, ‘Era si greu sa va ratez’, referindu-ma la culorile fosforescente, in niciun caz la greutatea dansei. Nu ca s-a suparat, dar mi-a zis: ‘Iesi!’. Si eu am plecat”, a marturisit Mihai Bobonete.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.