Mihai Bobonete a pierdut multi, multi bani pentru 6 cuvinte spuse Ruxandrei Ion

Mihai Bobonete a marturisit faptul ca nu a jucat in niciun film al Ruxandrei Ion. Actrul a gresit chiar la prima intalnire cu producatoarea de televiziune.

Vedeta din „Las Fierbinti” a dezvaluit in podacst-ul sau cum a fot prima intalnire cu Ruxandra Ion. Greseala actorului a suparat-o pe „mama telenovelelor romanesti”.

„Relatia mea cu Ruxandra Ion a murit din fasa. A fost o perioada, dupa ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sarbu a ajutat-o sa treaca peste acel moment. Era o licenta luata din afara, in care personajul principal era John Goodman, care era un taximetrist si cu o nevasta”, a spus Mihai Bobonete.

In timpul filmarilor, o persoana l-a anuntat pe Mihai Bobonete ca Ruxandra Ion vrea sa-i vorbeasca.

„Mi-a zis: ‘Iesi!’”

Ruxandra Ion era imbracata intr-o culoare fosforescenta, iar Mihai Bobonete a observat-o imediat.

„Cand am iesit, doamna Ruxandra era imbracata intr-o rochie verde fosforescent, era vopsita putin in cap, rosu cu verde, ceva de genul asta. Avea o tableta cu husa verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent.

Si ea zice, ‘Dar unde te duceai, nu m-ai vazut?’ Eu i-am zis, ‘Era si greu sa va ratez’, referindu-ma la culorile fosforescente, in niciun caz la greutatea dansei. Nu ca s-a suparat, dar mi-a zis: ‘Iesi!’. Si eu am plecat”, a marturisit Mihai Bobonete.