Medicul Monica Pop pune la zid familia Buhnici: „Tocmai un om ca el…si ca ea!… Oglinda or fi avand? „

Medicul Monica Pop reactioneaza in scandalul declansat de declaratiile lui George Buhnici. Cunoscutul medic a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

Iata ce spune Monica Pop:

„FAM. BUHNICI, EXAMEN OFTALMOLOGIC URGENT!

Publicitate

Nu pot crede ca „dl” Buhnici se crede un barbat frumos! Sint 2 oameni cu fete in niciun caz frumoase, dimpotriva, pt asta am recomandat examenul oftalmologic! Atit pentru absenta autoaprecierii reale dar si pentru ridurile perioculare dupa cum par in poza!

Incalificabil ce-au putut spune…tocmai un om ca el…si ca ea!… OGLINDA OR FI AVIND? S-or fi vazind frumosi?! Iar acum, dupa ce-au putut emana, si daca erau frumosi, tot mapamondul i-ar fi vazut , mult mai uriti decit sint in realitate! Mai ales la suflet!”, este mesajul postat de Monica Pop pe pagina de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.