Medicul Monica Pop a rabufnit: „LE-A SPUS ASTA CINEVA DOMNULUI PRESEDINTE SI DOMNULUI PREMIER?!”

Monica Pop a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare. Medicul oftalmolog este revoltat de situatia din spitale si trage un puternic semnal de alarma:

Iata mesajul integral postat pe Facebook.

LE-A SPUS ASTA CINEVA DOMNULUI PRESEDINTE SI DOMNULUI PREMIER?! ◆AFLAM CA MINISTERUL SANATATII A FOST F PUTIN IMPLICAT!!!E NORMAL??!!◆

Publicitate

Iar „cu presul” electoral?!

Planul de combatere a cancerului nu trebuia sa contina si interventiile chirurgicale oncologice SUBVENTIONATE, GRATUITE pt asigurati, si la clinicile private? Asa cum sint tratamentele polichimio si radioterapia? Cei mai multi pacienti nu dispyn de bani pt operatii in privat!!! Ce folos ca se pune diagnosticul pozitiv in maximum 30 de zile, daca listele la Spitalele de stat sint atit de lungi si pacientii nu mai pot ajunge la timp la interventia salvatoare? Ei platesc lunar asigurari din 2006 ( inainte nu existau asigurari de sanatate, banii veneau de la bugetul de stat), Constitutia stipuleaza dreptul la sanatate dar multi ajung prea tirziu la chirurgie sau…NU MAI AJUNG!

Sint bani destui pt tot felul de lucruri …stiti bine la ce ma refer dar, pentru a salva vietile oamenilor, pe dreptul lor, nu sint??!! Ce inseamna atunci „ASIGURAT”?! Platesc asigurari dar nu pot beneficia de tratamentul salvator la timp??!! Sint condamnati?! Cu ce drept??!!”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.