Mariana Cojocaru, horoscop 11 – 17 Martie: „Se intampla lucruri in sensul cel mai bun”. Nativii care DAU LOVITURA

Horoscop 11 – 17 Martie. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat in cadrul rubricii AstroPlay previziunile astrale pentru urmatoarea perioada.

Horoscopul pentru perioada 11-17 martie 2024

Cele mai semnificative tranzite din perspectiva astrologica sunt:

Inceputul Lunii in Pesti aduce o sensibilitate aparte, reflectata in expresia femeilor, avand in vedere influenta acestui astru feminin. Fiti atenti in zilele de 10-11 martie! O crestere a carismei si a unei auri aparte. Universul sprijina domnisoarele si doamnele.

Publicitate

Este o saptamana a confruntarii, a competitiilor, a negocierilor, a conflictelor sau a tratatelor de pace, a aliantelor. Fiecare va duce batalia sa cu viata. Discutii noi, tendinte noi de a clarifica lucrurile, de a incheia noi intelegeri.

Berbec / Ascendent Berbec

Aspectul tensionat dintre Marte, planeta voastra guvernanta, si Uranus sustine inovatorii, oamenii cu adevarat geniali, reformatorii sociali care aduc o valoare adaugata in ceea ce priveste hrana si securitatea populatiei. In caz contrar, se spune ca ar putea genera conflicte sociale, tulburari, revolte la nivel individual si razboaie, tensiuni la nivel mai larg. In ceea ce priveste bani si dragoste, la voi dragostea va trece prin stomac!

Taur / Ascendent Taur

Este momentul minotaurilor, al luptatorilor, al titanilor neinfricati care elimina vechiul, indiferent de modalitate, pentru a pregati terenul pentru ceva nou. Uranus este imprevizibil in totalitate si, pentru unii, chiar socant. Este o saptamana puternica care poate provoca rani, lacrimi sau victime. Cei cu bani vor fi testati in ceea ce priveste generozitatea lor. Daruind, vei invinge! Este vorba despre altruism si despre faptul ca din daruri se poate crea un Rai!

 Gemeni / Ascendent Gemeni

Conjunctia Mercur-Neptun in Pesti va sprijini cariera, relatiile pentru zodia voastra cu o pozitie sociala privilegiata, pozitiva, in special cei activi sau cei care fac parte din zona clerului. Conferinte, profesori cu titluri onorifice, cei implicati in activitati religioase, marinarii sau comerciantii sunt avantajati. Unii pot fi tacuti ca pestele, pentru ca asa trebuie sa fie, in ceea ce priveste sfera sociala, in timp ce altii trebuie sa asculte si sa se conformeze.

Rac / Ascendent Rac

Luna noua din Pesti, planeta voastra guvernanta, anunta trairi intense, experiente noi, dar necesita o atentie deosebita. Daca trebuie sa calatoriti sau sa lucrati in strainatate, acolo se va intampla ceva important. Fiti foarte atenti la sanatatea mentala, pentru a evita dezechilibrele.

Leu / Ascendent Leu

Veti vedea lucrurile sub o alta lumina! Luptati pentru o schimbare radicala, surprinzatoare. Se schimba directia si chiar cautati sa provocati aceste transformari. Monotonia nu este benefica, nu uitati. Schimbarile nu vor fi usoare deloc. Acestea vor avea loc in zonele in care luati decizii sau va exprimati dorintele, chestiuni care au un impact pe termen lung sau mediu, inclusiv in sfera relatiilor, a casatoriilor, a castigurilor, zone esentiale ale destinului.

Articolul continuă după reclame

Fecioara / Ascendent Fecioara

Asteroidul Juno, in tranzit prin Fecioara, actioneaza intr-o anumita zona si face aspecte opuse cu Mercur si Neptun din Pesti. Aceste aspecte pot indica iluzii legate de partener, partenerul perfect sau pot afecta sfera sociala, sentimentala, a parteneriatelor, colaborarilor, asocierilor. Beneficii din parteneriate sincere si curate. Este o perioada in care purificarea este esentiala.

Balanta / Ascendent Balanta

Balanta este sustinuta de Luna noua din Pesti si, ulterior, din Berbec, anuntand fie o gura de aer proaspat, fie o eliberare dintr-un blocaj sau o situatie tensionata. Poate fi o perioada favorabila pentru a-ti exprima creativitatea si pasiunile, pentru a-ti urma inima si a te dedica proiectelor care iti aduc bucurie si satisfactie. Este important sa fii deschis la schimbare si sa ai incredere in propriul potential creativ. Poate fi momentul potrivit pentru a-ti manifesta talentele si pentru a te conecta cu partea ta artistica sau estetica.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Aspectele tensionate dintre Marte si Uranus pot aduce schimbari bruste si neasteptate in relatiile de cuplu sau in parteneriatele de afaceri. Este important sa fii deschis la schimbare si sa fii pregatit sa gestionezi situatiile tensionate cu calm si intelepciune. Poate fi o perioada provocatoare, dar si plina de oportunitati pentru a-ti exprima creativitatea si pasiunile.

Sagetator / Ascendent Sagetator

Conjunctia Mercur-Neptun din Pesti poate aduce claritate si intelegere in comunicarea cu cei din jur, dar poate crea si confuzie sau iluzii. Este important sa fii atent la ceea ce comunici si sa fii deschis la interpretarile diferite ale celorlalti. Este o perioada favorabila pentru studiu, calatorii sau activitati spirituale care sa-ti imbogateasca cunostintele si perspectivele.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Luna noua din Pesti poate aduce schimbari in planurile legate de cariera sau statut social. Este posibil sa simti nevoia sa-ti redefinesti obiectivele profesionale sau sa iei decizii importante legate de directia in care vrei sa mergi in cariera. Este important sa fii deschis la oportunitati noi si sa fii pregatit sa te adaptezi la schimbarile care vin.

Varsator / Ascendent Varsator

Aspectele tensionate dintre Marte si Uranus pot aduce schimbari bruste si neasteptate in planurile de calatorie sau in interactiunile cu strainii. Este important sa fii deschis la experiente noi si sa fii pregatit sa gestionezi situatiile neprevazute cu flexibilitate si curaj. Poate fi o perioada provocatoare, dar si plina de oportunitati de crestere personala si spirituala.

Pesti / Ascendent Pesti

Conjunctia Mercur-Neptun din zodia ta poate aduce claritate si intelegere in domeniul relatiilor personale si al parteneriatelor. Este o perioada favorabila pentru comunicare deschisa si sincera, in care poti rezolva neintelegerile sau confuziile din relatiile tale. Este important sa fii atent la intuitia ta si sa fii deschis la conexiuni emotionale profunde.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.