Lidia Fecioru: Ce sa faci in Saptamana Luminata pentru a avea noroc tot anul.

Lidia Fecioru a spus ca atunci cand auzi bataia clopotelor in noaptea de inviere, de Paste sau in saptamana luminata este bine sa-ti pui oricate dorinte sufletesti ai si Dumnezeu va avea grija sa ti le implineasca. Clopotul va duce mai departe dorintele tale si daca nu sunt materiale acestea se vor implini.

In Saptamana Luminata este bine sa te dai intr-un leagan, pentru ca curentii formati in jurul tau sa ia energiile negative si sa le alunge de langa tine.

In noaptea de inviere apele izvoarelor devin vindecatoare, ungete-te in saptamana luminata cu apa sfanta si vei avea parte de vindecare mai rapida.

Fetele nemaritate se pot ruga in noaptea de Inviere la Dumnezeu sa le trimita alesul.

Copiii care au probleme in dezvoltare pot fi pusi cu picioarele goale peste un topor pentru ca dezvoltarea lor sa fie accelarata sau pe podele de lemn.

Obiceiuri de Pasti de la Lidia Fecioru. Ce facem ca sa avem un an reusit

”Nu mananc in noaptea de Pasti cand vin de la biserica. Dimineata a doua si cand ma trezesc iau aghiasma si anafura, ma spal pe fata cu un ou alb si unul rosu si spun: sa am pielea alba si frumoasa, sa am ruj in obraji si sa fiu sanatoasa.

In apa pun niste banuti si petale de flori. Abia apoi se pune masa si mancam cu totii mancarea traditionala” a spus Lidia Fecioru.