Kaufland Romania ofera gratuit vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci

Supermarket-ul Kaufland a anuntat ca ofera gratuit vouchere in valoare de 500 de lei. Iata ce trebuie sa faci ca sa primesti banii!

Supermarket-ul Kaufland ofera gratuit vouchere de 500 de lei

Un concurs organizat de Kaufland se va desfasura in perioada 2 decembrie – 8 decembrie, ora 23:59. Acest retailer ofera clientilor vouchere in valoare de 500 de lei, iar cu aceste vouchere, clientii vor putea face cumparaturi in orice magazin Kaufland.

„CONCURS:

Publicitate

Castiga unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poti face ce cumparaturi vrei in Kaufland. ❤

Lucrurile sunt simple: trebuie sa lasi un comentariu in care sa etichetezi omul care sta „la volanul’ caruciorului atunci cand mergi prin Kaufland! 🛒

Mai multe comentarii, mai multe sanse de castig!

Detalii si regulament: https://bit.ly/3cZcEyL

Concursul se incheie pe 8 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in perioada 14-20 decembrie! 🌞

Bafta multa! ❤”

Conform unui regulament publicat pe site-ul oficial Kaufland, la concurs pot participa doar „persoane fizice majore, care au implinit 18 ani pana la data inceperii loteriei publicitare, cetateni cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania si care sunt posesorii unui cont personal de Instagram, cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare (nume, prenume, numar de telefon)”.

in urma unei singure extrageri ce va fi organizata pe data de 14 decembrie 2022. Publicarea castigatorilor va avea loc printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland Romania, pe 20 decembrie 2022.

Cum sunt alesi castigatorii

Castigatorii voucherelor in valoare de 500 de lei vor fi alesi in urma unei extrageri, care va fi organizata in data de 14 decembrie 2022. Castigatorii vor fi publicati pe data de 20 decembrie 2022, printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland Romania.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.