INCIDENT la nunta lui George Simion. Una dintre nase a lesinat in timpul cununiei religioase.

Dupa alerta cu bomba, un nou incident a umbrit nunta lui George Simion: una dintre nase a lesinat chiar in timpul ceremoniei religioase.

Chiar in timpul slujbei i s-a facut rau uneia dintre nase. Aceasta a lesinat langa mireasa. Cel mai probabil, femeii i s-a facut rau din cauza caldurii. Aceasta este si insarcinata.

Ea sa afla in spatele miresei. Cel mai probabil din cauza caldurii. Este vorba de un altar improvizat, iar din cauza caldurii i s-a facut rau. In cadere, nasa s-a sprijinit de mireasa, care s-a dezechilibrat.

Publicitate

Nu este primul incident, mai devreme a avut loc si o amenintare cu bomba.

Este mobilizare generala la nunta lui George Simion. O alerta cu bomba a fost la nunta liderului AUR. O persoana a transmis un e-mail mai multor redactii mass-media din Romania in care arata ca „aceasta zi va fi memorabila”. Mesajul este semnat Simionnunta si a fost trimis sambata, in jurul orei 11:20. „Azi explodam o bomba la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Stim bine ca Simion se distreaza din bani rusesti azi la Oveselu. Aceasta zi va fi memorabila pentru toata lumea!”, conform mesajului.

 

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.