INCIDENT la nunta lui George Simion. Una dintre nase a lesinat in timpul cununiei religioase.

Dupa alerta cu bomba, un nou incident a umbrit nunta lui George Simion: una dintre nase a lesinat chiar in timpul ceremoniei religioase.

Chiar in timpul slujbei i s-a facut rau uneia dintre nase. Aceasta a lesinat langa mireasa. Cel mai probabil, femeii i s-a facut rau din cauza caldurii. Aceasta este si insarcinata.

Ea sa afla in spatele miresei. Cel mai probabil din cauza caldurii. Este vorba de un altar improvizat, iar din cauza caldurii i s-a facut rau. In cadere, nasa s-a sprijinit de mireasa, care s-a dezechilibrat.

Nu este primul incident, mai devreme a avut loc si o amenintare cu bomba.

Este mobilizare generala la nunta lui George Simion. O alerta cu bomba a fost la nunta liderului AUR. O persoana a transmis un e-mail mai multor redactii mass-media din Romania in care arata ca „aceasta zi va fi memorabila”. Mesajul este semnat Simionnunta si a fost trimis sambata, in jurul orei 11:20. „Azi explodam o bomba la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Stim bine ca Simion se distreaza din bani rusesti azi la Oveselu. Aceasta zi va fi memorabila pentru toata lumea!”, conform mesajului.