Alerta cu bomba la nunta liderului AUR George Simion

Politistii din Valcea au fost sesizati sambata cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Maciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Politie Judetean Valcea a anuntat ca a fost sesizat cu privire la faptul ca, in incinta unui eveniment privat, desfasurat in localitatea Maciuca, a fost amplasata o bomba.

La fata locului se deplaseaza politistii din Valcea si pirotehnistii din cadrul Serviciului Roman de Informatii, pentru efectuarea de verificari.

Publicitate

Surse judiciare sustin ca amenintarea vizeaza locul in care are loc nunta liderului AUR.

Liderul AUR, George Simion are nunta sambata, 27 august, in satul Oveselu, comuna Maciuca din judetul Valcea. Petrecerea este organizata dupa regulile unui festival. Ilinca, iubita lui Simion, este cu 11 ani mai tanara decat el. Ea are 24 de ani si nu este implicata in politica si nu este nici o obisnuita a lumii mondene.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.