Incendiu violent. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert

Incendiu major cu degajari mari de fum pe Soseaua Oltenitei, zona Popesti-Leordeni, la mansarda unui bloc. A fost emis un mesaj Ro-Alert, iar pompierii au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului.

Oamenii au fost avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la mari degajari de fum in zona Popesti-Leordeni. Fumul a venit de la un incendiu ce a cuprins mansarda unui bloc din zona Metropolitan Residence.

ISU Bucuresti-Ilfov a anuntat ca un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc din Popesti Leordeni, cu o degajare mare de fum la nivelul intregului acoperis, iar suprafata afectata fiind de circa 700 de metri patrati.

Pompierii au intervenit in forta, cu 14 autospeciale si trei autoscari, fiind la fata locului si doua echipaje de descarcerare dar si patru echipaje SMURD.

„Arde cu flacara deschisa si cu degajari mari de fum la nivelul intregului acoperis. Suprafata afectata in acest moment este de aproximativ 700 de metri patrati. La fata locului actioneaza nu mai putin de 14 autospeciale cu apa si spuma ale ISU BIF, 3 autoscari, doua echipaje de descarcerare si patru ambulante SMURD.

Din cauza degajarilor mari de fum si a norului toxic, a fost transmis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea populatiei”, se arata intr-un comunicat de presa emis de ISU Bucuresti-Ilfov.

„Incendiu violent produs in urma cu putin timp la mansarda bloc din Popesti Leordeni. Arde cu flacara deschisa si cu degajari mari de fum la nivelul intregului acoperis. Suprafata afectata in acest moment este de aproximativ 700 de metri patrati.

La fata locului actioneaza nu mai putin de 14 autospeciale cu apa si spuma ale ISU BIF, 3 autoscari, doua echipaje de descarcerare si 4 ambulante SMURD. Din cauza degajarilor mari de fum si a norului toxic, a fost transmis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea populatiei.

Din fericire, pana in acest moment nu sunt persoane ranite. Misiunea pompierilor este una extrem de dificila din cauza vantului foarte puternic ce inteteste flacara si face ca incendiul sa nu poata fi localizat”