Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului, din Sectorul 1 al Capitalei, a anuntat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa Bucureşti – Ilfov, potrivit Agerpres.

La sosirea primelor echipaje de intervenţie, ardea acoperişul pe o suprafaţa de aproximativ 650 metri patraţi.

„Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apa şi spuma, o autoscara de intervenţie şi salvare la inalţime şi o ambulanţa SMURD, precizeaza ISUBIF

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Interventia masinilor de pompieri este ingreunata de calea de acces foarte ingusta, spun locuitorii din zona, care au precizat pentru Antena 3 CNN ca au auzit mai multe explozii.

Incendiul a izbucnit la doar cateva ore dupa ce o alta cladire, din zona de nord a orasului, a fost cuprinsa de flacari.

Amintim ca un puternic incendiu a izbucnit luni la izolatia unei cladiri in constructie in Sectorul 1 din Bucuresti. Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit. 20 de persoane din blocul vecin au fost evacuate. Incendiul a fost lichidat.

Traficul a fost restrictionat in zona pentru a facilita accesul autospecialelor de pompieri.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.