Incendiu puternic in Capitala. Pompierii intervin cu 15 autospeciale

Un imobil vechi, cu un etaj, a luat foc in centrul Capitalei, in spatele magazinului Cocor.

Un incendiu puternic a cuprins o cladire de pe Strada Baia de Fier din centrul Bucurestiului. Pompierii intervin cu 15 autospeciale pentru a stinge flacarile si a preveni extinderea focului.

Un incendiu puternic, cu mari degajari de fum, a cuprins, sambata, o cladire din centrul Capitalei. Este vorba despre un imobil cu un etaj si mansarda, situat pe Strada Baia de Fier, sectorul 3, intre centrul comercial Unirea si magazinul Cocor. Pana in acest moment nu au fost raportate victime, iar mai multe persoane au fost evacuate.

Incendiu langa Piata Unirii din Bucuresti

„Incendiu cladire P+1 si pod, str. Baia de Fier. Se degaja mult fum de la nivelul acoperisului. Se actioneaza pentru stingerea incendiului si protejarea vecinatatilor. Suprafata afectata – 300 mp. Se actioneaza atat la exterior, cu autoscara, cat si din interior. Sunt posibilitati de extindere a incendiului, se actioneaza si pentru protejarea vecinatatilor. Cladirea are deschidere stradala aproximativ 40 m”, se arata intr-un mesaj al IGSU, potrivit Agerpres.

Pompierii intervin pentru stingerea flacarilor, iar potrivit primelor informatii e afectata o suprafata de 300 de metri patrati, la nivelul acoperisului imobilului. Exista riscul la focul sa se extinda la cladirile vecine.