Incendiu puternic cu explozii succesive, langa Capitala

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la un depozit din localitatea ilfoveana Voluntari, manifestandu-se cu flacara si degajari mari de fum. Pompierii intervin pentru stingerea focului, dar din interior se aud explozii succesiv.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, au fost trimise 20 de autospeciale de stingere si 3 autoscari.

Suprafata afectata este estimata la 5.000 de metri patrati.

Publicitate

Prefectul din Ilfov, Simona Neculae, a precizat ca pana in acest moment nu s-au anuntat victime.

Articolul continuă după reclame

”Nu sunt victime. Se manifesta la 2 depozite alaturate. Sunt 20 de autospeciale si 3 scari de la ISU. Eu ma deplasez catre locul incendiului

Inca nu a fost necesara emiterea de mesaj Ro-Alert. Nu sunt institutii publice in apropiere. Sediul primariei este la 1 km”, a spus prefectul de Ilfov, la Digi24.

Ulterior, autoritatile au emis si un mesaj Ro-Alert pentru populatie.

”RO-Alert: alerta grava. Incendiu major cu degajari mari de fum produs la COMPLES SMART FLORA – zona Voluntari.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anunta ca la fata locului au mai venit in sprijin 3 autospeciale de stingere ale serviciului voluntar pentru situatii de urgenta al localitatii Voluntari. De asemenea, au mai fost trimise si buldoexcavatoare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.