Imagini incredibile. Reghe a dat de pamant cu Anamaria Prodan, in fata vilei din Snagov.

Vineri, 23 septembrie 2022, in jurul orei 19.30, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au ajuns la politie, dupa scandalul din fata vilei de la Snagov.  In presa au aparut primele filmari cu bataia dintre cei doi.

Imediat dupa scandal, Laurentiu Reghecampf a mers la spital pentru a-si scoate certificat medico-legal, deoarece avea ochii vineti si urme de zgarieturi pe fata, iar dupa cateva zile Anamaria Prodan a mers la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici (INML), de unde a iesit cu mana in gips si schiopatand, semn ca si ea si-a scos certificat medico-legal.

Potrivit reporterilor de la Realitatea, bataia care a putut fi vazuta inca de vineri seara de aproape toata Romania ar fi continuat si in fata vilei din Snagov in care Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au locuit impreuna. Iar camerele de supraveghere din zona au surprins momentele de-a dreptul socante.

Dupa cum se poate vedea in imagini, antrenorul o loveste pe fosta lui sotie, aceasta cade la pamant, dupa care impresara se prinde de acesta si incearca sa nu-l lase sa se urce in masina si sa plece.