Anamaria Prodan, reactie incredibila dupa ce Parintele Calistrat a criticat modul in care se comporta impresara: „Acest preot nu este departe de iad”

Anamaria Prodan a reactionat dur dupa ce parintele Calistrat a criticat modul in care se comporta impresara

Anamaria Prodan, reactie dura la adresa Parintelui Calistrat

„Rusine Bisericii Ortodoxe Romane ca permite unor asemenea preoti sa vorbeasca in asemenea hal. Biserica trebuie sa ocroteasca familia si femeia, nu sa jigneasca femeia. Acest preot vede imaginile, comenteaza si instiga. Dar ce sa vedem sau sa invatam noi azi de la asemenea preoti? In loc sa ajute oamenii si femeile, le pipaie prin altar, fac s*x cu minorii, ne dau lectii de educatie. Preotii care apar la TV si vor publicitate isi doresc sa lucreze in TV monden, nu in biserica. Acest preot la cum vorbeste, nu este departe de iad. Preotii cu har stau in chilii, se roaga, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene”, a spus Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Parintele Calistrat a criticat modul in care se comporta impresara

”Ce intelege acest copil cand vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decat sa-i descalifice? Gandindu-ma la mama acestei fete care a fost o cantareata admirata, iar dansa se poarta ca un adolescent neimplinit si face aceste crize de isterie si simte nevoia sa fie si mediatizate. Ai dat divort, lasa omul in pace, vezi-ti de treaba ta, copilul sa nu simta distanta dintre voi si sa creasca frumos”, a spus Parintele Calistrat.