Ileana Popovici, marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu, fermecatoare si la aproape 77 de ani. Cum arata in prezent fosta sotie a lui Mihai Tatulici

Pe Ileana Popovici romanii o stiu de cand pelicula le-a daruit-o in filme precum „Reconstituirea”, „Zile Fierbinti” sau „Pentru patrie”. Ileana Popovici a fost marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, iar de curand fanii au avut ocazia sa o revada pe micile ecrane. Actrita este fermecatoare si la aproape 77 de ani.

Cum arata in prezent actrita, care a fost marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu

Publicitate

Chiar daca i se citeste trecerea anilor pe chip, Ileana Popovici si-a pastrat din frumusetea naturala, cu care a cucerit multe inimi, printre care cele ale lui Sergiu Nicolaescu si Mihai Tatulici.

Publicitate

De curand, actrita a aparut in emisiunea ”Destine ca-n filme”, a Iulianei Marciuc. Nu are un fizic foarte schimbat, poarta si acum parul scurt, iar ochii ii sunt de o profunzime tulburatoare, scrie revista Viva.

In cadrul emisiunii, Ileana Popovici a recunoscut faptul ca a iubit des, de-a lungul vietii. Ultima sa mare dragoste a fost compozitorul Richard Oschanitzky.

Ileana Popovici, casatorie la 50 de ani

Cu Richard Oschanitzky, Ileana Popovici s-a casatorit pe cand avea 50 de ani, dar il cunostea, insa, din adolescenta. Destinul a facut ca peste decenii sa-si uneasca destinele.

”Eu am fost indragostita de foarte multe ori. Bine, prima dragoste conteaza, e adevarat, dar m-am indragostit, in viata mea, destul de des si adevarat.

Fiecare intalnire cu o persoana speciala din viata mea a existat intr-un anumit fel. Pe Rici (Richard Oschanitzky) l-am iubit foarte mult, a insemnat foarte mult in viata mea.

El mi-a croit drumul in muzica. De la el am invatat foarte multe lucruri. Si l-am iubit cum poate iubi o fata la 20 de ani! Am fost foarte indragostita de el si ii port memoria in continuare. (…)

Este un secret pe care nu pot sa-l divulg. Mi-am dorit foarte mult un copil si am considerat ca… Si m-am indragostit, la un moment dat de el. Pentru scurt timp (n.r. de ce s-a casatorit cu Mihai Tatulici)”, marturisea actrita, intr-un interviu pentru Revista Tango.

Ultima ei mare iubire este Tudor Gheorghiu, cel cu care s-a casatorit dupa ce actrita implinise varsta de 50 de ani. Culmea, ea se indragostise de el cand era studenta, dar drumurile lor s-au reunit abia dupa trei decenii.

„Au facut o cununie religioasa frumoasa la Manastirea Ciorogarla. In loc de clasica rochie alba, Ileana Popovici a ales sa poarte un costum popular vechi de 50 de ani.

Am fost 20 de persoane, la Manastirea Ciorogarla. Am purtat un costum popular de 200 de ani, din Tinutul Padurenilor. Mi s-a parut un lucru extraordinar de frumos. Iubesc foarte mult folclorul, portul popular, cantecul popular autentic. Si, deci, costumul meu de mireasa a fost un costum din Tinutul Padurenilor.”

In anii ’80, ea a fost casatorita cu Mihai Tatulici si, chiar daca nu au vorbit niciodata deschis despre divort, se spune ca motivul pentru care s-ar fi despartit ar fi fost sora ei, actrita Magda Popovici, care a fugit in strainatate. Conform cancan.ro, Mihai Tatulici ar fi anuntat secretarul de partid ca divorteaza, pentru ca gestul cumnatei sale sa nu il afecteze.

Despre relatia dintre Ileana Popovici si Sergiu Nicolaescu au vorbit si regizorul Ioan Carmazan, dar si alti apropiati de-ai Ilenei:

„Sergiu a stat cu Ileana Popovici timp de opt ani, dar ei nu au fost propriu-zis casatoriti niciodata. Era si actrita, si cantareata, si redactor muzical. Era o fata inteligenta si desteapta”. In 1975, Ileana era tare mandra de relatia lor, fiind indragostita pana peste cap de Nicolaescu. „Mi-a spus de cateva ori: «Sergiu a fost ieri la mine si i-am gatit. I-au placut foarte mult muraturile puse de mine. Sunt foarte indragostita, il iubesc! Il rasfat cum pot eu mai bine!»”

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.