Icoana Maicii Domnului adusa de la Muntele Athos a inceput sa planga – „Este o minune”

Din icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron, adusa la biserica de pe strada Dealului, a curs mir sub forma de lacrimi. Parintele Catalin Dumitrean spune ca este o minune fara drept de apel.

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron a fost adusa la Sibiu. In urmatoarele zile, o multime de credinciosi din toate colturile tarii au venit in pelerinaj la Biserica „Ioan Iacob Romanul” de pe strada Dealului. Aceasta icoana este cunoscuta pentru minunile pe care le-a facut, vindecand bolile si oferind liniste in necazuri.

Dupa o saptamana in care a stat la Biserica Dealului, din icoana a inceput sa curga mir sub forma de lacrimi. „In acest moment izvoraste mir sub forma de lacrimi la icoana Facatoare de minuni la Biserica Dealului Sibiu. Icoana a stat 7 zile la inchinare, va ramane definitiv la biserica, iar izvorarea este sub sticla, direct pe icoana”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook Lumina Lina.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Preotul Catalin Dumitrean: „Este o minune fara drept de apel”

Momentul in care incepe sa izvorasca mir din icoana Maicii Domnului a fost surprins intr-un video. Parintele Catalin Dumitrean sustine ca, fara indoiala, este o minune care s-a petrecut public. Credinciosii aflati in biserica miercuri seara au putut vedea cu ochii lor ce s-a petrecut.

„Suntem emotionati si plini de uimire pentru ca avem in fata o minune extraordinara a Maicii Domnului. Icoana pe care am avut-o la inchinare de sapte zile, icoana Maicii Domnului din Iviron, copia vestitei icoanei care este in aceasta manastire, izvoraste mir. Este o minune care se petrece public, este o minune care este fara drept de apel, o minune a existentei Maicii Domnului si a certitudinii ca Maica Domnului este aici cu noi. Suntem martori, toti cei care la aceasta ora suntem prezenti in biserica. Se intampla o minune din toate punctele de vedere. Icoana la care au venit pelerini sa se inchine este o icoana pe care am primit-o si inainte de a o aduce aici, la biserica de pe strada Dealului, a mai izvorat mir la biserica Sf. Ioan Rusu si Sf. Nectarie, unde a stat apoi o perioada de timp”, a spus parintele Catalin Dumitrean, dupa ce a curs mir din icoana.

„Ma numesc Cornelia-Maria Leu. Dau marturie cu ceea ce am vazut in seara aceasta in jurul orei 20 la Biserica Dealului din Sibiu – Maica Domnului a plans! O lacrima vizibila, ca un bob de mazare care s- a prelins pe chipul Maicii Domnului!”, a spus si o credincioasa care a vazut cum izvoraste mir din icoana.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.