Horoscopul si sfatul runelor pana la jumatatea lunii octombrie. Gemenii au succes, Sagetatorii castiga pe toate planurile, Pestii au protectie divina

Horoscopul si sfatul runelor pentru saptamana 9- 15 octombrie. Bine ati venit la o incursiune fascinanta in universul horoscopului si runelor, oferindu-va o privire asupra influentelor cosmice si a simbolurilor ancestrale care ne pot ghida pana in a doua saptamana a lunii octombrie. In acest articol, vom explora cum runele, cu semnificatiile si simbolurile lor unice, pot oferi o perspectiva asupra tendintelor si potentialului fiecarei zodii in aceasta perioada cruciala a anului.

Asadar, pregatiti-va pentru a descoperi horoscopul si sfaturile numerologului Igor Vechersky,  calauzindu-va in aceasta a doua saptamana plina de energie si schimbare din octombrie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Horoscop Rune: Gebo si Ansuz

Gebo: Aceasta runa simbolizeaza daruirea si echilibrul in relatii. E momentul sa fii deschis si generos cu cei din jurul tau. Prin a da, vei primi si tu in schimb. Fii atent la legaturile pe care le creezi cu ceilalti si la modul in care le mentii echilibrul.

Ansuz: Aceasta runa te incurajeaza sa comunici in mod clar si autentic. Este momentul potrivit sa iti exprimi gandurile si sentimentele intr-un mod deschis si onest. Comunicarea adecvata va aduce claritate si intelegere in relatiile tale.

Berbecii vor fi inclinati spre a face conexiuni semnificative si ar trebui sa acorde atentie comunicarii si echilibrului in relatiile lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Horoscop Rune: Thurisaz si Fehu

Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza vigilenta si prudenta. Este momentul sa fii atent la detalii si sa fii pregatit pentru orice provocare. Prudenta este cheia pentru a evita situatiile dificile.

Fehu: Aceasta runa indica oportunitati financiare. Este posibil sa apara noi surse de venit sau sa primesti beneficii neasteptate. Fii deschis sa investesti in mod intelept si sa gestionezi resursele cu grija.

Taurii pot intalni oportunitati financiare si trebuie sa fie prudenti in abordarea lor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Horoscop Rune: Ehwaz si Wunjo

Ehwaz: Aceasta runa simbolizeaza colaborarea si calatoria. Este momentul sa explorezi noi oportunitati si sa colaborezi cu altii pentru a-ti atinge obiectivele. Increderea in parteneri te va duce mai departe.

Wunjo: Aceasta runa aduce bucurie si implinire. Fii deschis la conexiunile sociale si creeaza armonie in relatii. Cautarea fericirii impreuna cu ceilalti va aduce satisfactie si succes.

Gemenii sunt incurajati sa exploreze colaborari si sa creeze armonie in relatiile lor pentru a obtine bucurie si succes.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Horoscop Rune: Raido si Kenaz

Raido: Aceasta runa simbolizeaza calatoria si schimbarea. Este momentul sa iti indrepti atentia catre dezvoltarea personala si auto-cunoastere. Calatoria ta interioara va aduce claritate si intelepciune.

Kenaz: Aceasta runa indica lumina si transformarea. Fii deschis sa inveti din experiente si sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta. Lumina va aduce claritate si directie in viata ta.

Racii sunt incurajati sa isi dedice timpul pentru calatoria lor interioara si sa caute lumina si transformare in viata lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Horoscop Rune: Ansuz si Ingwaz

Ansuz: Aceasta runa indica claritatea in comunicare. Este momentul sa iti exprimi ideile si sa comunici cu incredere si sinceritate. Comunicarea clara va aduce intelegere in relatiile tale.

Ingwaz: Aceasta runa simbolizeaza inceputurile si potentialul neexploatat. Este timpul sa incepi proiecte noi si sa explorezi noi directii. Fii deschis la oportunitati noi si utilizeaza-ti creativitatea.

Leii sunt incurajati sa comunice deschis si sa exploreze noi directii si potentiale in viata lor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Horoscop Rune: Jera si Gebo

Jera: Aceasta runa simbolizeaza ciclurile naturale si timpul potrivit. Este momentul sa recunosti ciclurile vietii si sa te aliniezi cu ele. Rabdarea si acceptarea timpului vor aduce roade in viitor.

Gebo: Aceasta runa indica echilibrul si generozitatea in relatii. Fii deschis la a da si primi in mod echitabil. Echilibrul si generozitatea vor intari relatiile tale.

Fecioarele sunt incurajate sa recunoasca ciclurile naturale si sa cultive echilibrul si generozitatea in relatiile lor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Horoscop Rune: Berkana si Perthro

Berkana: Aceasta runa simbolizeaza inceputurile si cresterea. Este momentul sa investesti in relatii si sa construiesti baze solide pentru viitor. Relatiile bine intemeiate vor aduce prosperitate si bucurie.

Perthro: Aceasta runa indica schimbarea si viitorul incert. Fii deschis la oportunitatile neasteptate si sarbatoreste magia viitorului. Fiecare schimbare aduce cu sine un potential nou si interesant.

Balantele sunt incurajate sa investeasca in relatii si sa abordeze schimbarile cu optimism si deschidere catre noutate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscop Rune: Algiz si Uruz

Algiz: Aceasta runa simbolizeaza protectia si precautia. Este momentul sa iti protejezi energiile si sa fii atent la cei din jurul tau. Aseaza-te intr-un loc sigur pentru a-ti incarca bateriile.

Uruz: Aceasta runa indica forta si vitalitatea. Este timpul sa te conectezi cu energia ta interioara si sa te concentrezi asupra bunastarii tale. Gaseste puterea de a-ti atinge obiectivele.

Scorpionii sunt incurajati sa isi protejeze si sa isi fortifice energia pentru a-si atinge obiectivele si pentru a-si mentine vitalitatea.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Horoscop Rune: Dagaz si Wunjo

Dagaz: Aceasta runa simbolizeaza schimbarea si transformarea. Este momentul sa vezi situatiile intr-o noua lumina si sa aduci claritate in viata ta. O noua perspectiva va aduce progres.

Wunjo: Aceasta runa aduce indeplinirea dorintelor. Castigi pe toate planurile.

Sagetatorii sunt incurajati sa abordeze schimbarile cu optimism si sa isi cultive bucuria in relatii si in viata lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Horoscop Rune: Othila si Hagalaz

Othila: Aceasta runa simbolizeaza legaturile cu traditia si familia. Este momentul sa iti conectezi radacinile si sa acorzi importanta valorilor tale. Familia si traditia sunt surse de stabilitate.

Hagalaz: Aceasta runa indica schimbarea si purificarea. Este posibil sa treci printr-o transformare importanta. Priveste schimbarea ca pe o oportunitate de a creste si de a evolua.

Capricornii sunt incurajati sa isi onoreze radacinile si sa abordeze schimbarea ca pe o sansa de crestere personala.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Horoscop Rune: Raido si Ansuz

Raido: Aceasta runa simbolizeaza calatoria si cautarea. Este momentul sa explorezi noi orizonturi si sa te conectezi cu cei din jurul tau. Fiecare experienta este o calatorie catre intelepciune.

Ansuz: Aceasta runa indica claritatea si intelegerea. Este important sa comunici deschis si sincer cu ceilalti. O comunicare autentica va aduce conexiuni mai profunde.

Varsatorii sunt incurajati sa exploreze si sa se conecteze cu ceilalti printr-o comunicare autentica si deschisa.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Horoscop Rune: Gebo si Dagaz

Gebo: Aceasta runa simbolizeaza darul si protectie divina. Esti aparat de toate relele.

Dagaz: Aceasta runa indica lumina si transformare. Este timpul sa iti aduci claritate si sa te deschizi catre noi posibilitati. Fiecare zi aduce cu sine o sansa de inceput proaspat.

Pestii sunt incurajati sa cultive echilibrul si generozitatea in relatii si sa abordeze fiecare zi cu entuziasm pentru a vedea lumina si schimbarea.