Horoscopul lui Neti Sandu. Patru zodii au succes pe toate planurile, noroc la bani si momente unice.

Horoscop 18 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Berbec

O sa puteti face rost de bani din preocupari particulare si o sa aveti pentru cheltuielile acestei perioade, ca vin sarbatorile si vreti sa plecati pe undeva cateva zile.

Publicitate

Horoscop 18 aprilie 2024 – Taur

Se poate sa obtineti beneficii de pe urma unei afaceri in care sunteti implicati de anul trecut si sa fiti gata de o mare lansare, cu un proiect de anvergura.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Gemeni

Se anunta castiguri, poate o sa aveti un job mai bine platit si de aici sa se dezvolte si alte proiecte satelit, sa lucrati in paralel ca sa capatati vizibilitate.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Rac

Articolul continuă după reclame

Va pregatiti de o plecare si vreti sa lasati totul in ordine, ca sa mearga lucrurile bine, sa puteti sta linistiti cat sunteti plecati in perioada Pastelui.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Leu

Se poate sa va invite cineva intr-un citybreak si sa va prinda bine un aer de strainatate, sau poate o sa plecati undeva in perioada Pastelui.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Fecioara

Se poate sa luati o suma restanta si sa cumparati diverse lucruri pentru casa si familie, ca aveti niste obiective de atins, dar tot nu le venea randul, din cauza banilor.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Balanta

O sa va curteze mai multa lume sa colaborati pe mai multe planuri si o sa alegeti ce vi se potriveste in perioada asta, dupa care mai vedeti.

Horoscop 18 aprilie 2024 – Scorpion

Se poate sa interactionati cu niste oameni de afaceri care sa va intereseze la un proiect care v-ar deschide o noua perspectiva in plan personal.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.