Horoscopul de la Tamara Globa pentru 9 aprilie 2022. Ce prezic astrele pentru toti nativii din zodiac

Pe 9 aprilie 2022, celebrul astrolog Tamara Globa recomanda ca toate semnele zodiacului sa fie concentrate si atente, sa adopte o abordare responsabila a sarcinilor si sa incerce sa-si „tina sub control” propriile emotii.

Prognozele astrologului pentru 9 aprilie 2022 pentru zodiile de Foc

Berbec

Berbecul trebuie sa fie responsabil pentru toate sarcinile atribuite, sa fie concentrat, sa nu fie distras de „lucruri minore” si sa nu fie lenes. Va exista o oportunitate de a gasi noi interese profesionale, care vor „atenua” oarecum oboseala psihologica de la indeplinirea obligatiilor si vor ajuta la imbunatatirea sectorului financiar.

Leu

Leii vor fi cufundati in propriile ganduri, luand in considerare corectitudinea deciziilor lor recente si propriul loc sub soare. Reevaluarea valorilor si prioritizarea corecta pot aduce beneficii reprezentantilor zodiei, mai ales daca decid sa-si „curateze” mediul de acei oameni care ii satureaza constant cu negativitate. De asemenea, Leul asteapta schimbari in sfera personala.

Sagetator

Ar fi necesar ca Sagetatorii sa reflecteze la cresterea propriei productivitati si la posibilitatile de economisire materiala. Daca reprezentantii semnului nu sunt multumiti de sfera profesionala, atunci are sens sa schimbi ceva. Este necesar sa-si infraneze propriul egoism pentru a nu provoca situatii tensionate in relatiile cu partenerul.

Predictii de la Tamara Globa pentru 9 aprilie 2022 pentru zodiile de Pamant

Taur

Taurul se poate astepta la momente neplacute in aceasta zi, cand cea mai buna solutie ar fi sa nu cedeti emotiilor si sa pastrati „raceala mintii”. Deciziile se iau cel mai bine dupa ce le luam in considerare „din toate partile”. In sfera profesionala, initiativa este binevenita, idei cu perspective tentante, dar reale.

Fecioara

Fecioarelor li se recomanda sa-si aprecieze avantajele pentru a nu gresi in alegerea directiei de crestere personala, precum si pentru a lua initiativa la timp si „pe loc”. Reprezentantii semnului sunt „captati” cu tot felul de stereotipuri, care trebuie eliminate pentru a obtine stabilitatea materiala. Daca au nevoie de ajutor in ceva, nu va fie teama sa-l cereti de la cei apropiati, de la prieteni si rude.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa lucreze pentru a „tine” rezultatul, nu sa se opreasca doar la atingerea acestuia si, de asemenea, sa fie prudenti in aceasta zi in toate domeniile vietii. Trebuie sa fii activ in sfera profesionala, dar in dragoste, incetineala si observarea atenta nu vor strica. Cineva „din trecut” poate incerca sa „invadeze” spatiul personal al reprezentantilor zodiei – este mai bine sa il „alungi inapoi”.

Ce evenimente ii pot astepta pe reprezentantii elementului Aer pe 9 aprilie 2022, potrivit Tamara Globa

Gemeni

Gemenii trebuie sa se elibereze de propriile indoieli, castigand incredere in ei insisi si in abilitatile lor – doar astfel pot depasi dificultatile ivite pe drum. Este necesar sa ai grija de sanatatea ta, evitand locurile aglomerate si hipotermia, iar in relatiile personale ar trebui sa mentii intelegerea reciproca si sa ai incredere in partenerul tau.

Balanta

Balantelor li se recomanda sa se bazeze pe propriile concluzii si pe experienta de viata in luarea deciziilor, fara a asculta prea mult sfaturile celorlalti. Daca apar momente favorabile pentru realizarea propriilor dorinte sau schimbari, este mai bine sa le folositi. Si pentru a construi o relatie fericita in sfera dragostei, trebuie sa mergi doar inainte, „fara a privi inapoi la trecut”.

Varsator

Varsatorii ar trebui sa evite conflictele in aceasta zi, gasind compromisuri si pastrand calmul in situatii tensionate. In sfera profesionala, va fi nevoie de incredere in sine, dar si atentie, prudenta, mai ales atunci cand se efectueaza tranzactii financiare si se interactioneaza cu persoane necunoscute.

Ce prezic astrele pentru zodiile de Apa pe 9 aprilie 2022

Rac

Astrele promit o zi fructuoasa pentru Raci, cu conditia sa aiba autodisciplina si o succesiune in actiuni. Riscul rezonabil si inovatia sunt binevenite, dar ar trebui cautat un echilibru intre flexibilitate si responsabilitate la locul de munca. In viata personala, vin schimbari, care pot fi atat pozitive, cat si radical negative.

Scorpion

Scorpionii trebuie sa se gandeasca la ce anume le impiedica cresterea personala si sa incerce sa „scoata din cale” factorii care ii impiedica, mai ales daca sunt un obstacol in calea stabilitatii in activitatile lor profesionale. Astrele recomanda sa acordati mai multa atentie in aceasta zi persoanelor apropiate, membrilor familiei si partenerului dvs. pentru a face relatiile mai armonioase.

Pesti

Pestii ar trebui sa scape de gandurile triste care vin din trecut – ele sunt cele care te impiedica sa obtii succesul. Este necesar sa ne concentram pe chestiuni mai importante pentru astazi – sfera financiara si profesionala pot „arunca” brusc momente tensionate. In plus, nu strica sa-ti tii propriile emotii sub control – pot dauna reprezentantilor zodiei.