Horoscop special cu Neti Sandu. Zodiile norocoase, astrele sunt de partea lor

Horoscop 5 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

E posibil sa va luati cu treaba pe acasa si sa nu mai apucati sa dati o raita si pe afara, sa mai schimbati o vorba cu prietenii, sa faceti o baie la piscina, macar, daca nu la malul marii

O aparitie care sa va dea o stare de spirit mult mai buna si o sa va remontati pentru saptamana care vine, ca poate mai aveti treaba la serviciu.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate vreti sa-ncercati ceva nou, poate fi din sfera de agrement, un sport, sau o indeletnicire in care sa-i cooptati si pe ai vostri, pe copii, in mod special ca sa va distrati.

Poate mai faceti niste cumparaturi online, va luati cate ceva util pentru casa si ai vostri si economiile se cam duc.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa refaceti grupul de prieteni de altadata si o sa plecati pe undeva la plimbare, sau o iesire pe la mondenitati ca va simtiti bine impreuna.

O sa va achitati de o obligatie morala sa va duceti intr-o vizita, la cineva care locuieste in alt oras, c-ati promis.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa va duceti undeva cu trenul, autocarul ori masina proprie, daca i-ati facut o verificare prealabila. Se psoate sa fie masina prietenilor, important e ca e rost de plimbare

E cineva care s-ar putea sa vina de departe ca sa va vedeti, sa vorbiti ceva important, dar intai se asigura ca sunteti acasa.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa va puteti recastiga o iubire care parea pierduta si o sa va bucurati de o buna intelegere dupa o perioada in care lucrurile n-au mers tocmai bine.

Se observa cheltuieli, poate pentru ca sunteti in vacanta, sau o sa plecati pentru doua zile, macar, sa faceti o baie in mare.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Intrevedere cu cineva care vrea sa va propuna o afacere si o sa discutati pe indelete la o cafea sa vedeti daca va puneti de acord in privinta conditiilor.

Poate luati lectii de soferie, sau e un job, doar pe durata verii ca sa faceti rost de bani de buzunar

Horoscop special cu Neti Sandu– BALANTA

V-ati ocupat de toata lumea, mai putin de voi, si poate alegeti o preocupare lejera, care sa va relaxeze si sa va refaceti tonusul.

O aparitie surpriza! Vine cineva care vrea sa dati refresh relatiei care o fi trecut prin multe si acum va asezati si voi, va linistiti.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.