Horoscop special cu Neti Sandu. Zodiile care care scapa de probleme si isi schimba viata.

Horoscop 12 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla cum iti merge astazi.

BERBEC

Vin bani, poate din alte surse decat de la serviciu si o sa aveti cu ce sa dati o fuga prin imprejurimi, poate ajungeti la malul marii sa faceti plaja, baie de soare, in mare.

Publicitate

O sa recuperati niste bani care intarziau si o sa va luati diverse lucruri pentru voi si pentru interiorul locuintei.

TAUR

Poate o sa va ganditi serios la casatorie, la copii, sa rezolvati si problema locuintei, ca s-aveti unde sta de la bun inceput, ca sa nu stati cu parintii, cu socrii.

Or sa va treaca niste bani prin mana si o sa va luati tot ce va trebuie, ba chiar o sa mai puneti si ceva deoparte.

GEMENI

Se poate sa fi gasit o casa de cumparat, ca sunteti pe punctul de a intemeia o familie, anul asta, anul celalalt si o sa vedeti de unde faceti rost de bani.

Se poate sa nimeriti o oferta de masina, chiar si la mana a doua, si sa nu va incumetati s-o luati.

RAC
Intrevedere cu cineva care se ofera sa va sprijine intr-o chestiune anume si o sa va descurcati cu situatiile mai complicate si o sa-i fiti recunoscatori acestei persoane.

Vin bani din surse colaterale, poate sunt acele sume restante care tot nu mai ajungeau la voi, acum insa le recuperati.

LEU

Sufleteste pareti mai degajati si o sa va mearga mult mai bine in toate directiile si poate va angajati in mai multe proiecte, ca sa castigati banii de care aveti nevoie.

Se poate s-aveti cheltuieli mari in perioada asta, poate pentru ca va luati alta masina, sau ca o sa plecati in concediu.

FECIOARA

Intentii de calatorie aveti si sunt si realizabile, de bani faceti rost, mai rascoliti pe la fondul de economii si o sa reusiti sa va recuperati dupa o perioada intensa.

Se incearca, o sa vedeti, cooptarea voastra intr-o actiune care poate fi in particular si sa le fiti de ajutor unor oameni.

BALANTA

Poate ar fi bine sa fiti ceva mai atenti cu banii si sa nu-i cheltuiti fara mila, c-aveti cheltuieli care depasesc bugetul zilnic si poate reusiti sa fiti un pic mai economi.

Are loc o lansare la apa, o fi un proiect care o sa va dea de furca, dar vin si satisfactiile, deloc modeste.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.