Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

O sa va incumetati sa dati drumul unei afaceri care sa va aduca recunoasterea celor din breasla si sa va extindeti aria de influenta dincolo de cadrul obisnuit.

Se poate sa va indragostiti de cineva care sa fie pe tiparul vostru si sa va armonizati cu timpul.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu- TAUR

Vi se ofera ceva nou de lucru, poate fi si in particular si sa va placa, sa puneti mult suflet ca vreti sa le demonstrati tuturor ca sunteti cei mai buni.

O reusita! Viata voastra a capatat un alt sens, poate aveti o functie, poate v-ati casatorit, sau urmeaza sa.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa primiti niste recompense si o sa puteti duce mai departe munca fara sa vi se para un megaefort si o sa va pregatiti de o resuscitare in plan profesional.

Se poate sa va pice cu tronc cineva si or sa vi se rascoleasca niste campuri emotionale care sa va aduca un vibe pozitiv.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Apar schimbari cu care s-ar putea sa fiti de acord. In caz contrar, nu va impotriviti prea tare c-o sa constati ca sunt in anturajul vostru.

Se poate sa primiti o veste buna, ca vine cineva care v-a lipsit si ati putea reincepe o poveste care sa va completeze frumos, sufleteste.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Se poate sa va pregatiti de o plecare fie la studii, fie ca sa munciti prin tara, sau in strainatate si o sa fie un alt fel de experienta.

Sunt acte importante de semnat, de reactualizat buletin, pasaport, legitimatii, carduri ca sa aveti acces liber.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O definitivare – vi se pune si ultima parafa pe un dosar care v-ar asigura un castig in plan profesional, ori poate se incheie un proces si o sa va recastigati drepturi, onoarea pierduta.

Se poate sa va contacteze cineva sa lucrati impreuna, sa mai faceti rost de niste bani c-aveti nevoie pentru vacanta, excursii.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa ajungeti la o concluzie referitoare la viata de cuplu si sa spuneti lucrurilor pe nume ca sa nu mistificati adevarul.

Incep sa se adune banii in cont si o sa-i capitalizati c-o sa aveti nevoie de ei ca sa va luati o masina poate.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.