Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscop cu Neti Sandu – Berbec

Pot veni mai multi bani, fie de la serviciu, fie din particular si o sa strangeti un capital, ca sa aveti cu ce sa plecati in vacanta, la vara.

Poate o sa va alegeti niste colaborari pe termen scurt ca sa va suplimentati veniturile. De undeva vin bani.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – Taur

Se pot rezolva cateva lucruri esentiale si sa aveti de-aici incolo un parcurs de succes, sa castigati un titlu si sa luati si bani.

Poate vi se face vreo oferta de lucru sau sa preluati sefia unui proiect si sa atingeti un alt nivel profesional.

Horoscop cu Neti Sandu – Gemeni

Se pare ca va resimtiti dupa eforturile depuse si ar fi bine sa vedeti ce se intampla cu sanatatea ca sunt ceva atentionari in zona aceea.

O sa fie nevoie de voi intr-o afacere care este pe specificul vostru si poate o sa fie rampa voastra de lansare pe scena profesionala.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – Rac

Noi oportunitati sa faceti un salt in cariera si sa va bucurati de notorietatea pe care o meritati ca ati acumulat experienta, cat cuprinde.

Poate dati de o oferta de vacanta, sa plecati macar in weekend pe undeva ca e indiciu de calatorie cu tren, avion.

Horoscop cu Neti Sandu – Leu

Se poate sa aveti examen, concurs, sa dati un interviu pentru un job si sa va bucurati de aprecieri din partea juriului, a angajatorului.

Poate dati de o oferta de vacanta, sa plecati macar in weekend pe undeva ca e un indiciu de calatorie cu tren, avion.

Horoscop cu Neti Sandu – Fecioara

Se intampla ceva care sa va motiveze sa luati cu asalt un proiect care sa v-aduca succes ca ati acumulat suficienta experienta si puteti face o demonstratie in stil mare.

E posibil sa castigati bani din surse colaterale si sa largesti aria de cumparaturi, mai ales daca o sa plecati pe undeva in vacanta.

Horoscop cu Neti Sandu- Balanta

Se poate sa primiti o atentionare ca aveti vreun rest de plata de achitat, o fi un impozit si care nu mai suporta amanare.

Poate o sa faceti si voi niste investigatii medicale si sa vedeti cum stati ca sa fiti in cea mai buna forma. Musai!

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.