Horoscop special cu Neti Sandu.Trei zodii scapa de toate greutatile financiare, viata se schimba pentru ele. Vor avea parte de mult noroc.

Horoscop 25 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se deblocheaza o situatie si va puteti croi drum prin tot hatisul de incurcaturi care apar la tot pasul, dar voi aveti cale libera sa actionati.

O stare de bine, ca vor fi niste cunoscuti care va intind o mana de ajutor si se rezolva mai repede niste treburi.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate va invita cineva in alt oras, sa-i faceti o vizita, si daca nu sunteti pana peste cap de treburi in weekend, poate va duceti dac-o fi si-o fi.

O reusita, vi se da ok-ul pentru un proiect care putea fi demarat anul trecut si abia acum a aterizat si finantarea.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Vi se fac promisiuni de bani, poate pentru ca o sa aveti niste proiecte in plus si care o sa fie si bine platite – in curand.

Poate v-ati hotarat sa urmati niste cursuri si primiti o bursa, ca sa plecati in strainatate, ori poate in alt oras din tara.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

E cineva care va urmareste in deaproape si o sa aflati care ii sunt intentiile, ca poate spera sa formati un cuplu, ca exista compatibilitate.

Se poate sa primiti un ultimatum – o sa lucrati intr-un parteneriat de afaceri, sau nu-asta trebuie spus.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O energie debordanta si o sa va socializati cu diverse persoane care au nevoie de priceperea voastra si poate sa-i creionati, in postura de lucru.

Sunteti pe punctul de a spune DA, in fata ofiterului de stare civila, ca v-ati convins ca e o persoana potrivita pentru voi.

Horoscop special cu Neti Sandu- FECIOARA

Se pare ca o sa va ocupati mai mult de familie, de sanatatea lor si o sa le procurati tot ce au nevoie, ca poate nu dispun de mijloace materiale, sau de locomotie.

Se poate sa le fi ramas datori cu o vizita unor rude si o sa va organizati in asa fel incat sa ajungeti la o sueta diseara.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa lucrati in paralel cu serviciul si sa luati mai multi bani, ca aveti nevoie pentru casa, poate si pentru ca au crescut cerintele, sau ati ridicat voi standardele.

Se poate sa va scoata cineva la masa, poate fi si un motiv special, dar nu neaparat si o sa va bucurati de o atmosfera aparte.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.