Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii dau lovitura, grijile dispar complet

Horoscop 29 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Vesti bune, oameni dragi care sa va insoteasca pe tot parcursul zilei si o sa va duceti pe la targuri, expozitii, la un spectacol, la o intrunire mondena.

Va scoate la cafea cineva care vrea sa va dea de lucru si daca va ramane timp extra – poate-o sa vreti si voi.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate v-ati facut remarcati prin ceva care a atras un public, si o sa primiti un premiu, va lansati intr-o alta lume, alt mediu social.

E cineva care va insufla o energie pozitiva si o sa vina si momentul deciziei – daca sa ramaneti impreuna, sa va casatoriti, vedeti.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

E posibil sa va treziti cu o vizita, vreo ruda, un prieten care vine din alt oras, alta tara si o sa intrebati frumos, pana seara tarziu.

Relatia de cuplu are de castigat daca o sa fiti sinceri unul cu celalalt, ca sa fie pe termen lung casnicia.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O bucurie a revederii cu cineva care a facut parte din viata voastra si acum intentioneaza sa va reuniti. Ramane sa dati si voi un raspuns.

Se poate sa iesiti la o intalnire cu cineva care vede in voi un posibil partener de cuplu si o sa va evaluati reciproc.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Se pare c-o sa dati, intr-un grup de prieteni de cineva care se simte atras de voi, captivat chiar si o sa-ncercati o acomodare, din mers, la cafea, la plimbare.

E un eveniment cu pretentii la care o sa va simtiti bine si o sa va faceti poate noi prieteni si relatii pentru sfera de business.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Poate-i invitati pe niste prieteni pe la voi sa degustati niste delicatesuri, o fi si un prilej special, dar poate fi si nevoia de a fi impreuna cu cei dragi.

E o atmosfera placuta in colectivitate, poate aveti vreo reuniune care sa sudeze relatiile voastre.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa vina cu o oferta de proiect si daca aveti nevoie de bani in completarea salariului o sa va puneti de acord, zilele astea.

O sa va dati intalnire cu grupul de prieteni cu care aveti multe in comun si poate dati o raita prin imprejurimi.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.