Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii sunt pe val. Vin schimbari benefice, bani multi, dar si reusite mari pe toate planurile

Horoscop 31 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi de primavara.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Aveti chef si de treaba pe acasa si de plecat intr-un city break ca sa va mai spalati creierii si sa revedeti oameni cu care faceti echipa buna la distractie.

Va cauta cineva care n-a renuntat la ideea de a intra intr-un parteneriat de afaceri si daca suna bine oferta o sa-i dati curs.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se poate sa bateti palma pentru un contract si sa fie rampa voastra de lansare spre o cariera de prestigiu si sa v-alegeti cu mai multi bani.

Se poate sa legalizati acele acte pentru care ati tot facut drumuri si o sa lansati la apa proiecte noi, ca ati muncit nu gluma.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se rezolva chestiuni mai vechi si puteti face progrese in sfera profesionala, o sa va luati si banii si o sa fiti deschisi catre alte proiecte care sa va aduca un plus de popularitate.

Apare cineva care isi doreste o relatie si daca n-aveti partener de cuplu poate faceti o incercare.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu– RAC

O sa interactionati cu niste oameni care vor contribui la binele unui proiect care o sa va propulseze in cariera c-ati pregatit de multa vreme toate detaliile acestei ascensiuni.

Se poate sa va doriti o alta locuinta, sa va mutati pentru o vreme in alt oras, in alta tara.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa va luptati pentru drepturile voastre si o sa fie un castig de cauza dupa cateva runde de intalniri si dezbateri, si o sa cadeti la pace cu cei cu care sa judecati.

Se iveste ocazia sa plecati pe undeva, sa va luati bilete de vacanta, sau poate va duceti, o zi, doua la malul marii.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Se pare ca sunteti asteptati pe undeva prin tara si o sa faceti un drum ca sa revedeti niste prieteni sau rude apropiate si o sa va relaxati dupa o perioada de munca sustinuta.

Se pare c-o sa revina cineva dupa o absenta care v-a secat la suflet si trebuie vazut ce se-ntampla cu relatia.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Desi se fac presiuni sa semnati un contract poate va mai interesati in dreapta si-n stanga sa vedeti daca e serioasa toata povestea, sau nu e de luat in seama.

O stare de spirit destul de buna si o sa va faceti program de plimbare, poate plecati spre o zona de agrement.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.