Horoscop special cu Neti Sandu. Ninge cu belsug si prosperitate pentru trei zodii. Ei sunt nativii care isi umplu portofelele

Horoscop 8 decembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Va veti interesa de o excursie fie la sfarsitul acestui an, fie in primele zile ale anului viitor, pentru a va bucura de aer curat, poate chiar plecand din tara, asa cum isi doreste partenerul.

Veti avea parte de oameni generosi, dispusi sa va ajute si sa va ocupati de diverse sarcini pentru a va tine totul la zi.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Asteptati o confirmare din partea cuiva care a promis ca va petrece revelionul sau Craciunul impreuna cu voi, simtind emotii cu privire la venirea sau neprezentarea lui.

Vor intra in contul vostru sume acumulate, avand astfel bani pentru cadouri pentru cei dragi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Aveti mai multe lucruri de bifat in revista pentru a va achita de toate obligatiile profesionale si morale si pentru a nu lasa nicio restanta.

Exista posibilitatea sa fiti abordati pentru o colaborare incepand din luna ianuarie, iar voi ar trebui sa va ganditi la aceasta oportunitate.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Veti trai o implinire sufleteasca si veti primi confirmarea ca sentimentele fata de persoana iubita nu s-au estompat.

Aveti sansa sa semnati un act care va va acorda drepturi si libertati.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Poate va implicati in organizarea unui party in aceasta perioada sarbatoreasca, inclusiv cu decernarea de premii, avand sansa de a obtine si voi o recompensa.

Va veti cheltui banii pentru a imbunatati casa si a aduna diverse imbunatatiri pentru a o face mai frumoasa si mai confortabila.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Veti face o vizita in magazine, inclusiv online, pentru a achizitiona tot ce aveti nevoie pentru cei dragi, asigurandu-va ca veti avea timp suficient pana la Craciun pentru a alege cele mai potrivite cadouri.

Pot intra in contul vostru bani, permitandu-va sa gestionati cheltuielile fara sa apelati la imprumuturi, mai ales acum, la sfarsitul anului.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Vesti bune! Poate plecati undeva intr-un loc pe care nu credeati ca veti ajunge, iar banii pentru deplasare, transport si cazare sunt pregatiti.

S-ar putea sa aveti de sustinut un examen sau sa predati o lucrare pentru a incheia trimestrul cu bine.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.