Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele anunta o perioada grozava pentru 3 zodii, vor avea noroc ceresc.

Horoscop 26 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de sf. Dumitru. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special de sf. Dumitru – BERBEC

Se anunta o perioada lejera la serviciu si veti fi mai creativi ca v-oti fi odihnit in weekend si aveti mai mult chef de treaba, emotionalul e si el in forma.

Vin de undeva niste bani, pot fi dintr-un credit bancar si care abia acum v-a fost aprobat, sau o fi un salariu in avans.

Publicitate

Horoscop special de sf. Dumitru – TAUR

La voi e o acalmie in sfera sentimentala si care trebuie pastrata, ca in orice moment se pot isca discutii daca nu sunteti atenti, si nu dati dovada de intelegere fata de partener.

O sa va consultati cu niste parteneri de afaceri ca sa stiti daca acceptati vreun proiect, sau amanati orice negociere.

Horoscop special de sf. Dumitru – GEMENI

E de lucru la serviciu, vi se par adevarate provocari treburile care apar pe banda rulanta si o sa va asigurati ca duceti pana la finis tot ce vi s-a dat de lucru.

Poate o sa va faceti timp sa va duceti la un consult medical ca sa va linistiti, ca or fi fost niste semnale de avertisment.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special de sf. Dumitru – RAC

Poate le faceti o surpriza copiilor si-i duceti intr-un parc de distractii fie acum, fie organizati pentru weekend.

Se poate sa puneti la cale o petrecere in weekend si sa va asigurati ca vine toata lumea, si ca aveti si pentru tratatie totul.

Horoscop special de sf. Dumitru – LEU

Sunt chestiuni care se pot rezolva la notariat sau la judecatorie, si trebuie sa va pregatiti cu toate actele si s-aveti si bani pentru taxe, timbre fiscale si altele.

Se poate sa luati mai multi bani in perioada asta, poate dati de un sponsor si o sa dati drumul unui proiect.

Horoscop special de sf. Dumitru – FECIOARA

O sa va ingrijiti si de voi, va duceti si la medic, si la cosmetica, dati o raita la magazine, sa va schimbati garderoba, daca vreti sa dati refresh total.

Se observa rezultate favorabile la scoala, poate va duceti la un interviu si o sa fiti convingatori.

Horoscop special de sf. Dumitru – BALANTA

Se poate sa fie o perioada banoasa, poate pentru ca vi s-a marit salariul, o fi intrat o finantare, si tot o sa fiti in castig.

Se incearca, o sa vedeti, cooptarea voastra in niste proiecte interesante, dar se poate sa fiti prinsi cu alte treburi.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.