Horoscop special cu Neti Sandu. Ajutorul pica din cer. Trei zodii dau lovitura, grijile dispar complet

Horoscop 9 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla daca norocul e de partea ta.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Poate va lasati convinsi sa intrati intr-o colaborare si o sa faceti fata efortului, ca o sa fie solicitant, o sa trebuiasca sa sacrificati timpul liber.

Publicitate

Poate o sa fiti mai receptivi la semnalele transmise de o persoana care se simte atrasa de voi si-i dati un raspuns.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se poate sa pregatiti o lansare la apa, un proiect de anvergura pentru la toamna si adunati toate piesele de care aveti nevoie, sponsori, echipa – resursele.

Se poate sa va asigurati un sejur intr-o statiune de agrement ca sa va duceti impreuna cu familia la relaxare.

Horoscop special cu Neti Sandu– GEMENI

Poate faceti niste schimbari de acasa si or sa coste, dar o sa merite efortul financiar pe care o sa-l faceti, poate va extindeti, sporiti gradul de confort.

Poate apare un proiect particular si o sa va suplimentati veniturile, dupa o perioada cu cheltuieli excesive.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa va intalniti cu un grup ca sa petreceti un timp de calitate impreuna, pot fi preocupari deconectante si o sa va recapatati un tonus, o prospetime.

Va cauta cineva care v-a dus dorul si o sa raspundeti cu sinceritate, ca poate si voua v-a fost dor.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O poveste de dragoste se poate rescrie fila, cu fila si sa fiti din nou impreuna, daca va regasiti in felul de a fi al acelei persoane si daca n-ati gasit , intre timp, pe altcineva.

O reusita, poate fi un castig moral, ca vi se recunosc niste merite si o sa primiti aplauze la scena deschisa.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Program incarcat, o sa va ocupati de mai multe treburi, simultan, si o sa bifati o serie de succese pana la sfarsitul saptamanii

O sa faceti diverse achizitii pentru voi si ai vostri, pentru casa, o sa va ingrijiti si de sanatate si de cum aratati, de look

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se aduna grupul de altadata si poate plecati impreuna pe undeva, sau reluati o preocupare de timp liber care v-ar detensiona, c-ati atins un prag de oboseala.

Se contureaza niste bani care v-ar fi de folos in plimbarile voastre la sfarsit de saptamana daca nu plecati in concediu.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.