Horoscop special cu Neti Sandu. Acesti nativi incep o viata noua. Patru zodii sunt cu adevarat norocoase.

Horoscop 20 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa vi se implineasca niste asteptari si poate o sa reapara acea fiinta de care depinde fericirea voastra si viata voastra va capata o lumina aparte, o sa fiti implinita sufleteste.

Se poate sa va bucurati de un dar din partea cuiva care va iubeste si sa opreasca neincrederea pe care o aveti de o vreme

TAUR

Ati putea face niste achizitii pentru casa si sa va vedeti si de concediu si sa incercati sa rezolvati mai multe lucruri ca il aveti pe marele benefic, Jupiter de partea voastra.

Se poate sa va rasplateasca fiinta iubita cu o vacanta de vis si sa va intoarceti revigorati, dupa o perioada stresanta.

GEMENI

Poate plecati de azi intr-o mini vacanta, in excursie, prin tara, poate va duceti la malul marii, chiar si la vecini ca sa va bucurati de aer, de peisaje si de anturaj.

Apar confirmari, un accept la un job, sau poate ati trecut cu brio un examen.

RAC

Aveti toate sansele sa va recuperati banii, o casa, o masina, chestiuni mai vechi tind sa se rezolve si sa faceti progrese c-ati muncit destul si vin si recompensele.

Vi se vor semna, in sfarsit, acele acte pe care le asteptati de multa vreme si o sa treceti la un nivel superior, cu diverse castiguri.

LEU

E animatie la voi, aveti o energie si o sa va depasiti pe voi insiva, si la serviciu dar si in plan personal o sa aveti tot felul de initiative demne de toata lauda.

Se poate sa vi se faca o surpriza, sa va scoata cineva in oras, sa primiti daruri si sa fie ceva inedit.

FECIOARA

Poate va faceti timp sa va ocupati de casa, sunt multe treburi care or sa va solicite si o sa trebuiasca sa va ocupati si de voi, de sanatatea voastra.

E cineva care incearca sa revina in viata voastra sentimentala si daca v-o trecut supararea e rost de impacare, daca nu, nu.

BALANTA

O sa iesiti la rampa cu ceva nou si poate fi un succes, rezultatul unei munci si care va poate propulsa in cariera si sa castigati mai multi bani.

Se poate sa va bucurati de o prezenta placuta, de revenirea cuiva, adica o absenta indelungata si viata voastra de cuplu sa prinda viata.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.