Horoscop special cu Neti Sandu. Acesti nativi dau lovitura. Astrele anunta noroc la bani

Horoscop 27 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Prietenii va iau pe sus sa plecati intr-o escapada turistica la malul marii, poate chiar in afara tarii si sa va-ntoarceti de acolo revigorati.

Poate se rezolva cererea de imprumut bancar, sa va luati casa, ori masina, daca nu cumva e ca sa puteti pleca in vacanta.

TAUR

Se anunta o reusita – poate primiti bani, un voucher, ori alt gen de recompensa pentru ca sefii sunt multumiti de felul in care ati lucrat.

O sa va coopteze cineva intr-un proiect care v-ar aduce satisfactii profesionale si bani.

GEMENI

O sa va acordati si voua un timp de respiro, poate plecati in weekend pe undeva si mai iesiti si serile la o terasa, cu partenerul de cuplu.

Se poate sa va bucurati de prezenta unor oameni pe c are nu i-ati mai vazut de multa vreme si sa aveti preocupari comune.

RAC

Poate o sa-ncercati ceva nou, profesional, si o sa primiti si aprecieri, va fi un progres, ceva incurajator si o sa capatati mai multa incredere in voi.

Poate primiti banii pe care-i tot revendicati de o vreme si o sa aveti de plimbare prin tara, pe la malul marii , la munte, poate.

LEU

Se poate sa vi se incredinteze o functie, sa straluciti pe firmament si sa luati mai multi bani – poate veti lucra si in paralel cu serviciul si se rotunjeste venitul.

O sa obtineti semnaturile necesare ca sa faceti progrese la slujba, la scoala, peste tot, ca succesul e pe urmele voastre.

FECIOARA

Se rezolva chestiuni mai vechi si o sa puteti incepe acele proiecte noi la care visati de multa vreme si sa spargeti monotonia, sa dati alt ritm vietii de zi cu zi.

O sa recuperati bani, bunuri si o sa faceti, probabil, niste cheltuieli extrabugetare-neprevazute.

BALANTA

Or sa va caute niste prieteni sa plecati pe undeva pentru cateva zile si alegeti un traseu, o destinatie, faceti rezervare on line ca sa aveti unde innopta.

Vin bani din surse colaterale si o sa va dati tot interesul sa va oferiti cateva zile de concediu la mare, la munte.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.