Horoscop runic pana pe 17 iulie 2022. Trei zodii isi schimba viata la 180 de grade, au protectie divina

Horoscop runic pana pe 17 iulie 2022. Numerologul Igor Vecherski a vorbit despre oportunitatile care se vor deschide in perioada urmatoare.

Ce sunt runele si de ce este important un horoscop runic?

Runele sunt simboluri stravechi in care sunt investite intelepciunea si puterea. Runele sunt cele care ajuta la indeplinirea diferitelor ritualuri menite sa protejeze o persoana de fortele malefice, ajutand la indeplinirea dorintelor.

Horoscop runic pentru saptamana 11-17 iulie 2022

Berbec

Publicitate

Pot avea loc schimbari in viata Berbecului in aceasta saptamana. Astrele va vor ajuta sa profitati de potentialul pe care nu il cunosteati anterior. Intr-un asemenea moment, situatia poate inceta sa fie controlata, aducand diverse surprize.

Taur

Pentru Taur , circumstantele vor iesi foarte bine in domeniul comunicatiilor. Mai ales daca sunt planificate doar pentru viitor. Acesta este un moment in care planurile si proiectele care sunt orientate spre implementare in viitor pot deveni foarte promitatoare.

Gemeni

Gemenii vor trebui sa schimbe multe in viata lor. Totul pentru a stabili contacte serioase si relatii benefice. Unii reprezentanti ai acestei zodii vor trebui chiar sa renunte la unele lucruri pe care anterior le-au considerat importante. Un astfel de timp este perfect pentru orice domeniu care are legatura cu comunicarea si formarea relatiilor.

Rac

Racii vor avea o oportunitate excelenta de a dezvolta proiecte existente, mai ales atunci cand exista o crestere pozitiva si un progres intr-o anumita afacere. Cu toate acestea, va fi nevoie de multe eforturi si conditii suplimentare pentru a mentine nivelul pe care il avem in acest moment. Au protectie divina in aceasta saptamana.

Horoscop runic pentru saptamana 11-17 iulie 2022

Leu

Leii vor avea mari oportunitati in directii noi . Acesta va fi momentul in care va fi posibil sa obtineti anumite cunostinte care cu siguranta vor fi de folos in viitor. Puteti incepe cu incredere noi afaceri si puteti prelua proiecte complexe care vor fi cu siguranta implementate.

Fecioara

Fecioarele , pentru a reusi la locul de munca, vor trebui sa ia decizii importante si sa reconsidere cu atentie nivelul de responsabilitate pe care doriti sa-l transferati altcuiva.

Balanta

Pentru Balanta , vine un moment care este plin nu numai de oportunitati, ci si de pericole. Ar trebui sa fie folosit cu grija si atent. Ceea ce vrei sa faci se poate transforma intr-o situatie periculoasa. Orice informatie trebuie tratata cu atentie, deoarece poate fi daunatoare.

Scorpion

Scorpionii ar trebui sa aiba mare grija. Pot exista dificultati cu banii, precum si o cearta puternica neprevazuta.

Horoscop runic pentru saptamana 11-17 iulie 2022

Sagetator

Sagetatorul poate spera la o crestere salariala. Cu toate acestea, va fi nevoie de mult efort pentru a obtine un rezultat bun. Adica, daca ai de gand sa faci ceva important si serios, acesta este un moment grozav pentru asta.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa acorde atentie relatiilor lor cu ceilalti . Acesta este momentul in care lipsa sprijinului financiar sau material poate afecta negativ relatiile si munca. Prin urmare, trebuie sa fii mai atent cu finantele tale.

Vaesator

Varsatorul poate descoperi in mod neasteptat potentialul si acele oportunitati care au fost ascunse anterior. Acesta va fi un moment grozav pentru a fi activ. Cu toate acestea, pentru a atinge un obiectiv specific, va trebui sa va concentrati toata puterea si atentia.

Pesti

Pestii trebuie sa acorde atentie relatiilor lor. Lipsa de grija se poate transforma intr-o despartire de persoana draga. Prin urmare, printre fluxul nesfarsit de treburi si griji, merita sa gasiti timp pentru a cealalta jumatate pentru a mentine o relatie corecta.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.