Horoscop pentru saptamana 13-19 iunie 2022! Se schimba macazul. Luna Plina intoarce si suceste destinele zodiilor

Saptamana din 13 pana in 19 iunie 2022 va fi influentata de luna plina, care este asteptata marti. Acest fenomen astral isi va pune amprenta pe zilele care urmeaza. Nativii vor avea probleme de sanatate, schimbari de dispozitie si tendinta de depresie. Probabilitatea de greseli si decizii neplacute va creste, ceea ce va afecta aproape toate semnele zodiacului.

Berbec

Pentru Berbec, aceasta nu va fi o saptamana usoara, timp in care va trebui sa se ocupe de probleme materiale si cotidiene legate de locuinta. Toata atentia se va concentra asupra documentelor si controlului bugetar. Conflictele cu alte persoane nu sunt excluse.

Taur

Pentru Taur, in aceasta saptamana, cheltuielile legate de achizitiile neplanificate pot creste in mod neasteptat. In ciuda increderii in sine, nu vei putea castiga bani in plus. Va trebui sa activati modul de austeritate sau sa refuzati achizitiile spontane.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana va fi plina de intalniri de afaceri, calatorii si calatorii de afaceri. Vor fi probleme acute ale incheierii de acorduri care vor necesita vigilenta si grija. In timpul lunii pline, va aparea o anxietate puternica, incercati sa petreceti aceasta zi singur.

Rac

O perioada favorabila pentru odihna, comunicare cu cei dragi si excursii comune in natura. Este indicat sa petreceti acest timp cu copiii sau parintii care au nevoie de atentia dumneavoastra. In afaceri, ia-ti o pauza, pana saptamana viitoare inca nu sunt perspective.

Leu

Saptamana aceasta, Leul poate avea idei proaspete, dar este putin probabil sa primeasca sprijin de la superiori. Desi intr-o echipa de oameni cu ganduri asemanatoare initiativa ta va fi apreciata. Poate ca acest lucru va oferi anumite bonusuri in viitor, dar pentru moment, doar fa-ti timp pentru tine.

Fecioara

Fecioara are o perioada favorabila in viata personala. In zilele influentei lunii pline, sunt posibile cunostinte interesante, intalniri romantice si stabilirea unei relatii serioase cu o persoana simpatica. In sfera profesionala, totul este stabil.

Balanta

Balanta ar trebui sa incetineasca cu initiative, aceasta nu este perioada cea mai favorabila pentru inceperea de noi afaceri si proiecte. Incercati sa aveti rabdare si asteptati un timp mai bun. Incercati sa evitati conflictele in familie.

Scorpion

Este mai important ca niciodata ca Scorpionul sa-si asculte intuitia si sa nu ia decizii pripite. Mai ales cand vine vorba de relatiile cu oamenii. Nu ar trebui sa ai incredere in oricine. Atentie la escroci si la oamenii fara scrupule.

Sagetator

Pentru un Sagetator activ si energic, saptamana aceasta va fi intr-o ascensiune emotionala. Intalnirea cu prietenii, excursiile in natura, participarea la diferite activitati recreative va vor aduce o adevarata placere si va vor reumple in mod semnificativ aprovizionarea cu energie. Pana la sfarsitul saptamanii, incercati sa va conectati la starea de spirit de lucru.

Capricorn

Capricornii harnici vor putea incepe un nou proiect la care visau de mult. Reprezentantii creativi ai acestei zodii se pot gandi cum sa-si transpuna hobby-ul intr-o sfera profesionala si sa-l transforme in principala sursa de venit. Acum este cel mai bun moment pentru asta.

Varsator

Varsatorul are o noua etapa de viata in fata, promitand mari perspective in domeniul profesional si o crestere semnificativa a bunastarii. De la inceputul acestei saptamani, poti incepe sa folosesti oportunitatile care se deschid inaintea ta. Principalul lucru este sa nu va fie frica sa o luati de la capat.

Pesti

Pestii pot avea dificultati financiare in aceasta saptamana, vor trebui sa-si planifice bugetul. Renunta la achizitiile spontane si nu te teme sa-ti asumi riscuri in cautarea unei surse suplimentare de venit. Pana la sfarsitul saptamanii, o intalnire neasteptata si aparitia unei noi relatii sunt posibile.