Horoscop pentru iulie si august. Astrologii anunta schimbari importante pentru zodii

Horoscop pentru iulie si august. Ultimele luni de vara aduc schimbari majore pentru cateva zodii. Unii nativi au parte de actiune in plan sentimental, iar altii pe plan profesional.

Berbec

La Berbec conjunctia Venus-Uranus se arata de bun augur pentru iubiri, va puteti intalni sufletul pereche sau daca l-ati intalnit deja, de vor deschide noi orizonturi in ceea ce priveste relatia de cuplu.

Publicitate

Taur

Pentru Taur, axa destinului Leu – Varsator, cu cele 2 noduri lunare, sustine atat cariera, cat si viata personala.

Publicitate

Gemeni

Gemenii au o vara plina de aventuri, distractia este pe primul loc in aceste luni.

Rac

Racii au de rezolvat mici probleme financiare si imobiliare, dar pe plan sentimental se arata noi inceputuri.

Leu

Pentru Leu se anunta o aliniere a planetelor care aduce schimbari pe toate planurile, se ivesc evenimente unice.

Fecioara

Fecioara are ca prioritate locul de munca; este posibil sa apara un nou loc de munca sau o promovare.

Balanta

Balanta isi gaseste parteneri de suflet; se pot forma cupluri de poveste, dar si prietenii de lunga durata.

Scorpion

Scorpionii ies din anonimat datorita combinatiei astrale sub semnul careia sta vara lor; vor avea succese atat pe plan profesional, dar si familial.

Sagetator

Pentru Sagetator lunile iulie si august anunta evenimente majore in familie, iar in ceea ce priveste sanatatea, totul va fi bine.

Capricorn

La Capricorn luna iulie incepe cu schimbari la locul de munca, iar august sta sub semnul iubirii.

Varsator

Varsatorii au o perioada in care pot sa isi intalneasca jumatatea ; cei care vor ceva nou pe plan social sau profesional au sanse sa gaseasca ce cauta.

Pesti

Pentru Pesti sunt posibile schimbari pe plan profesional si trebuie sa stie ca nimic nu vine intamplator. Munciti in continuarea pentru visele dvs.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.