Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care scapa de greutati si pornesc pe un nou drum

Horoscop 6 aprilie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previiunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal.

BERBEC

Se poate sa va angajati intr-o aventura profesionala si sa existe un entuziasm care sa v-aduca succesul. Aveti initiative, poate si proiecte in plina desfasurare si o sa va descurcati cu toate, c-aveti o energie cu care sa faceti treaba non-stop si cu rezultate din cele bune.

TAUR

E posibil sa va luati niste lucruri utile pentru casa si sa eliminati tot ce va prisoseste ca sa fie totul frumos, aerisit. Se observa niste bani si o s-aveti de cheltuiala, acum, in preajma sarbatorilor pascale ca ati tot revendicat niste bani care-abia in acest moment ajung si la voi.

GEMENI

O veste buna, poate primiti un act care va deschide niste usi, va propulseaza in cariera. O sa va dati intalnire cu cineva care vine cu o propunere de afaceri si o sa va spuneti punctul de vedere sa se stie daca va-ncumetati la o colaborare, sau va ocupati doar de serviciu.

RAC

Vi se ofera o recompensa pentru ce-ati muncit in ultima vreme si o sa va gasiti un alt obiectiv de atins. Se poate sa rezolvati o problema cu banca, sa luati un credit si sa dati avansul pentru o locuinta, sa aveti unde sa stati, daca vreti sa va casatoriti, s-aveti un copil.

LEU

Va invita cineva sa petreceti cateva zile intr-o statiune turistica, sau departe de casa, la un cunoscut, la un prieten si va duceti. O s-aveti de trecut in revista niste contracte si pe unele o sa le pastrati, iar pe altele nu, ca va luati cu treaba, cu un proiect nou si n-o sa va descurcati cu toate obligatiile.

FECIOARA

Cu partenerul de cuplu veti avea niste discutii ca sa recalibrati relatia, iar cei aflati la inceputul relatiei o sa faceti progrese vizibile. Poate-o sa fie mai mult de lucru la serviciu, dar pot fi si colaborari si or sa fie venituri cumulate si cu ce mai aduce si partenerul de cuplu o sa fie un confort financiar.

BALANTA

E cineva care va curteaza si tine mortis sa iesiti mai des ca sa se vada daca se mentine atractia, vraja. O sa puteti negocia un contract si sa luati o decizie finala dupa ce epuizati toate argumentele, ca sa nu va lasati pe mana angajatorului, cu totul, sa fie si ca voi.

SCORPION

Sufleteste, are de unde sa va mearga mai bine si sa aspirati chiar la o casatorie, daca n-ati facut pasul. Se rezolva aspectul financiar, ca o sa recuperati bani, o sa va indreptati si spre o colaborare care-o sa v-aduca acel surplus financiar atat de necesar.

SAGETATOR

E posibil sa-ntalniti intr-un cerc de prieteni pe cineva care sa va suscite interesul si sa va simtiti atrasi de aceasta persoana. V-ati putea lua o masina, sa faceti si cursurile de soferie, daca n-ati facut pan-acum si sa aveti acea lejeritate in miscare, sa nu mai depindeti de nimeni.

CAPRICORN

Se observa rezultate bune la scoala, la examene, interviuri si o sa stiti spre ce anume sa-i indrumati si pe copii. Vin de undeva niste bani si o sa faceti un shoping posibil online ca sa scutiti timp si energie, sa mai faceti si alte lucruri de care-aveti mare nevoie.

VARSATOR

O sa va alaturati unui grup ca sa dati o mana de ajutor unor oameni care, in momentul de fata, nu se pot descurca singuri. Puteti incepe o viata noua, poate va construiti o casa, ori ii ajutati pe copiii vostri sa-si cladeasca viitorul ca stiti cum trebuie pornit in viata, ati experimentat.

PESTI

Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi, sau poate-aveti chef de o cina in oras, ca sa mai vedeti si alta lume, sa va dezmortiti. O sa gasiti o sursa suplimentara de venituri si veti petrece o parte din timpul liber ca sa castigati acei bani, ca e o sansa cu care nu va-ntalniti la tot pasul.