Horoscop cu Neti Sandu. Vine si vremea lor. Trei zodii dau lovitura, le merge din plin pe toate fronturile

Horoscop 13 octombrie. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend. Afla cum iti mege astazi.

Horoscop – BERBEC

Va asociati cu niste oameni care pot sa tina pasul cu voi in afaceri si o sa va bucurati de un plus de prestigiu, ca aveti interese comune, acelasi tel.

Se poate s-aveti de dat un examen, poate va prezentati la un interviu pentru un serviciu pe care vi-l doriti de ceva vreme si sa iasa bine.

Publicitate

Horoscop – TAUR

Voi va bucurati de o mai mare trecere la sefi si o sa indrazniti sa le cereti niste favoruri care vor fi tot in avantajul serviciului – sa va dea aparatura ultra performanta.

Se poate sa aderati la un grup caruia-i impartasiti ideile si o sa lucrati impreuna daca o sa va puneti cu totul de acord.

Horoscop  – GEMENI

Se observa succes la serviciu, o sa va recuperati si niste bani pe care-i credeati pierduti si o sa urcati in top, vin si recompensele.

O sa faceti o evaluare a banilor din cont sa vedeti daca puteti pleca in excursie zilele astea.

Articolul continuă după reclame

Horoscop  – RAC

Poate v-apucati de ceva treburi gospodaresti si o sa primiti ajutor din partea familiei, poate si a prietenilor, daca va mutati, sa presupunem.

Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si o sa va bucurati de o colaborare constructiva.

Horoscop  – LEU

O sa investiti si voi niste bani in casa, poate o renovati, sau va luati alta casa daca aveti nevoie de mai mult spatiu c-o sa va casatoriti si vin si copiii.

E nevoie de voi intr-un grup, sa veniti cu idei, sau sa puneti mana, concret, la treaba si o sa fie ceva interesant.

Horoscop – FECIOARA

Se poate sa va uniti fortele cu ale unei echipe care a dat de un proiect care v-ar prinde tare bine ca sa aveti un confort financiar.

Poate v-apucati de studii si o sa fie volum mare de cursuri, bibliografie si profesori pretentiosi.

Horoscop – BALANTA

O sa reglati o situatie care tine de acte, de o angajare de inscrierea la scoala, sau la o vanzare-cumparare.

Or sa va intre niste bani in cont si o sa va echilibrati din punct de vedere financiar si o sa fie mult mai lejer de-acum incolo.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.