Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru 3 zodii. Nativii care fac banii si din piatra seaca

Horoscop 2 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana. Afla daca astrele sunt de partea ta.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Se anunta niste bani si o sa aveti de cheltuiala, ca s-au adunat cam multe pe lista de cumparaturi si veti sa luati tot ce va trebuie.

Se vine cu oferte de lucru la voi si o sa va faceti niste socoteli ca sa stiti daca e vremea convenabila si daca nu – ziceti pas.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Posibile noi provocari – poate vi se da un proiect care v-ar pune in lumina reflectoarelor, ar fi punctul de lansare pe o noua orbita profesionala.

Prezenta cuiva v-ar aduce un plus de bunadispozitie si v-ar da idei pentru programul zilelor de weekend.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

V-ar prinde bine sa faceti un control medical sa va asigurati ca organismul e intr-o stare buna, de functionare si ca n-aveti nevoie de niciun tratament.

E cineva care va capteaza interesul si daca n-aveti partener de iata o sa va incercati sansele.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Va faceti planul legat de locuinta, sa va mutati, sau sa renovati, sa compartimentati altfel interiorul, sa fie aerisit si sa va simtiti cu totii bine.

Poate vine cineva in vizita si ramane inca o zi, doua, ca sa ne povestiti, sa va plimbati, sa reinnodati firul unei povesti de dragoste, poate.

Horoscop cu Neti Sandu– LEU

Munca de echipa o sa v-aduca unele castiguri, poate e o colaborare care v-ar suplimenta veniturile si v-ati mai echilibra cu banii.

Se poate sa plecati intr-o excursie la sfarsit de saptamana si o sa va alegeti coechipieri care sa creeze o atmosfera vesela, antrenanta.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa candidati la un salariu marit si o sa si primiti acel surplus, in cazul unora dintre voi poate fi si un voucher care sa va completeze salariul.

Vi se face o oferta de parteneriat si daca va simtiti confortabil in aceasta combinatie poate va dati acordul.

Horoscop cu Neti Sandu– BALANTA

O sa faceti rost de bani, poate va suplimentati veniturile ca o sa dati curs unor colaborari si o sa stati mult mai bine din punct de vedere financiar.

Initiativele va reusesc, va sustin si niste oameni care va acapareaza si o sa faceti treaba la lumea, sa va faceti autopromovare.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.