Horoscop cu Neti Sandu. Vesti fabuloase de la astre. Trei zodii au parte de reusite mari

Horoscop 6 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru ziua de marti. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Poate va invita cineva la un spectacol, poate fi si un eveniment legat de serviciu si o sa aflati pe ce trepte a valorii va situati ca sa stiti cum va pozitionati.

Se poate sa vi se acorde un bonus, un supliment salarial, un voucher si sa va descurcati mai bine cu banii in perioada asta.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Se asteapta cineva sa-i faceti o vizita si sa va duceti prin tara, pe undeva, ca sa stati de vorba, poate mai ramaneti o zi, doua – in weekend, te pomeni.

Inca mai visati cu ochii deschisi la o plecare in excursie si o sa va creeze si contextul necesar sa puteti pleca.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va intersectati la o intrunire mondena cu cineva care o sa vina cu o propunere de afaceri, poate fi o colaborare si o sa luati bani frumosi. Si cererile se vor inmulti.

O sa puteti recupera niste bani si sa va puteti misca, sa iesiti pe la evenimente, sa plecati si in excursii.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu- RAC

E cineva care vrea sa fiti impreuna si tot incearca sa-si etaleze calitatile ca sa va convinga ca e exact ce cautati si s-ar putea sa va armonizati.

O reusita in sfera comunicarii si o sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta unor investitori la care sa apelati.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

E volum mare de munca la serviciu, dar o sa va descurcati c-oti fi primiti si vreo aparatura de ultima generatie care v-ar putea ajuta.

O sa le intindeti o mana de ajutor unor persoane mai in varsta din familie si solicitati un medic care sa se ocupe de investigatiile medicale.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa reluati o indeletnicire care v-ar aduce un tonus bun si v-ar reorienta spre grupul care v-a oferit sustinere ori de cate ori ati avut nevoie.

Poate faceti o rezervare intr-o statiune de agrement, poate va duceti la schi si o sa luati si prietenii cu voi.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Vi se ofera sansa de a relationa cu niste oameni care au o viziune comuna si o sa aveti un tel comun, o sa va sincronizati la treaba.

Va puteti ocupa si de treburile gospodaresti, printre picaturi si o sa va pregatiti, poate pentru musafirii din week-end.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.