Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre

Horoscop 7 aprilie 2022. Astrologul Neti Sandu a rezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru nativii din cercul zodiacal. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa va implicati intr-un proiect de grup si sa functioneze totul – ceas – ca nu o sa lasati nimic la voia-ntamplarii. O sa va lansati intr-o noua aventura profesionala c-aveti multe de spus intr-un domeniu anume si o sa va bucurati de succes, ca sunteti o forta.

TAUR

O sa va bucurati de aprecierile sefilor, poate primiti un supliment salarial, bonuri valorice sau alt gen de upgradare. Vin de undeva niste bani si o sa faceti plati, c-oti fi amanat unele dintre ele din lipsa de fonduri, dar acum vin sarbatorile si scapati de datoriile de orice fel.

GEMENI

Poate faceti cumparaturi en gros si pentru voi si pentru parinti, bunici, c-or fi niste produse bio, greu de procurat. Noutati, care sa va tina in priza, sa va ofere o sursa de inspiratie in sfera profesionala si sa va redirectioneze spre un domeniu pentru care manifestati interes.

RAC

O sa faceti progrese in sfera profesionala, poate dezvoltati niste afaceri, va extindeti si cultivati un parteneriat de calitate. Se poate sa iesiti la rampa cu ceva care sa fie bine primit de un public si sa capatati un plus de vizibilitate, ca e momentul vostru de glorie.

LEU

O sa va interesati de niste bani, poate luati un credit ca sa rezolvati problemele acestei perioade ca sunt multe de cumparat. Poate va dati acceptul pentru o colaborare cu cineva la distanta si lucrurile or sa mearga bine, in timp ce cu sefii de la serviciu veti avea, probabil, niste “meciuri”.

FECIOARA

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa colaborati la un proiect si o sa aveti de castigat – bani si succes in afaceri. O sa faceti niste schimbari in locuinta, mai aruncati lucrurile vechi si cumparati din cele noi ca sa puneti totul la punct si sa folositi la maximum spatiul.

BALANTA

Intr-un cerc de prieteni o sa faceti cunostinta cu cineva care e in stilul vostru si se poate sa-ncepeti o relatie care sa decurga frumos. O sa relationati cu niste parteneri de afaceri care stiu cum sa obtina profit si o sa va bucurati de sustinere din partea unor investitori.

SCORPION

Inca mai aveti niste cumparaturi pentru casa de facut, ca poate e o redecorare sau faceti niste reparatii. V-ati putea reprofila – sa-ncepeti o specializare, ca sa lucrati la ceva care va place, si presupune efort minim, ca de munca in exces v-ati saturat.

SAGETATOR

Se poate sa va pice cu tronc cineva care va face de mai mult timp curte si abia acum v-a cuprins vraja. Se poate sa va apucati de un sport sau de o activitate de timp liber care sa va scape de stres ca vreti sa atingeti un alt nivel profesional.

CAPRICORN

Se poate sa va luati bilete de vacanta si sa plecati, fie de Paste, fie de 1 mai la mare sau pe la munte. E posibil sa cumparati ceva scump pentru casa si sa va asigurati ca va raman bani si pentru celelalte lucruri obligatorii, rate, facturi si aprovizionarea de sarbatori.

VARSATOR

O sa treceti cu bine de examene, interviuri, aparitii in public si o sa va-ntelegeti cu anturajul colegial, cu grupul, nu ca pan-acum. O sa faceti niste investitii pentru ca vor fi, probabil, ocazii rarisime si ar fi pacat sa ratati o sansa picata din cer – sa fie aparatura de uz casnic la reduceri, de exemplu.

PESTI

V-ati putea rotunji veniturile cu o colaborare, si o sa va permiteti o vacanta de sarbatori pe undeva. E un reviriment pe mai multe planuri la voi si o sa va bucurati de succes in orice domeniu c-aveti sustinere din cer, Jupiter va-mplineste dorintele.