Horoscop cu Neti Sandu.Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte doar de belsug

Horoscop 10 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru finalul de saptamana. Sa aflam ce vesti au astrele pentr zodii.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O sa fiti inclusi intr-un grup ca sa faceti miscare, poate plecati intr-o excursie, poate fi un dus-intors si o sa va detensionati, dupa o saptamana incordata.

O sa va duceti la ziua cuiva de nastere, sau e un meci al vreunui cunoscut si o sa fie distractiv.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Adunati in jurul vostru niste oameni talentati si o sa puneti in practica niste idei, ca va puteti lansa intr-o cursa de succes, ca il aveti pe Jupiter cu voi si pe Uranus, doi giganti.

Se poate sa primiti o invitatie speciala la un eveniment festiv, prilej cu care o sa se vorbeasca de bine si despre voi si sa luati un premiu.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va dati intalnire cu niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa schimbati impresii, poate puneti la cale un proiect care o sa va anime.

Sunteti dispusi sa iesiti la o intalnire, chiar si pe teme de afaceri, ca sa aveti o discutie – de principiu, ca sa stiti daca veti lucra impreuna.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Va asteapta cineva prin tara, dar daca s-au anuntat si musafiri in vizita o sa aveti de ales. Se poate sa preferati tot confortul casnic, sa nu pierdeti toata ziua pe drum.

Se poate sa vi se confirme o plecare sa munciti in alt oras, ori la studii.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Va asociati cu niste oameni care vor sa dati toata masura talentului, ca sa iasa ceva de calitate superioara din mainile voastre si o sa va armonizati la treaba.

O sa dispuneti de niste bani pe care o sa-i cheltuiti fara strangere de inima, ca vreti sa le faceti surprize celor dragi.

Horoscop cu Neti Sandu- FECIOARA

E o ceremonie la care vreti sa fiti si voi de fata, ca e cineva apropiat, poate e din familie si o sa revedeti oameni dragi, va mai faceti si alti prieteni.

Se poate sa intalniti pe cineva, intr-un anturaj, si sa urmariti pas cu pas ca sa vedeti ce se intampla pe parcurs, cu relatia voastra.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Sunteti pe punctul de a lua o decizie si o sa va mai consultati si cu cei in care aveti toata increderea, ca sa nu fiti subiectivi, sa mergeti la sigur.

Intrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri, mai in gluma, mai in serios, sa dati curs ofertei.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.