Alina Badic vine cu vesti importante pentru zodii: „Urmeaza cateva zile foarte intense”

Alina Badic a prezentat, la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

„Moment de mare forta, de mare intensitate astrala, foarte multe planete in semnul Pestilor, o invitatie mai mult decat explicita de a ne reechilibra, de a intelege mesajele, misiunea noastra, ca nu venim intamplator pe Pamant.

Urmeaza cateva zile foarte intense din punct de vedere al purificarii.

E o perioada deosebit de intensa si din punct de vedere al trailor interioare. Are loc o diferentiere foarte clara intre binele din interiorul nostru si zona care ne indepareaza de bine. Devine foarte important sa intelegem de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla”, a sustinut Alina Badic, in debutul emisiunii.

Publicitate

Berbec

Aspecte foarte puternice pentru Berbeci, care ii incurajeaza sa se gandeasca foarte bine cum sa gaseasca zona aceea luminoasa, cum sa-si dea seama care le e misiunea. Nativii Berbec au gasit deja un palier destul de puternic pe care incep sa construiasca ceva. Multi construiesc lucruri. Pe de alta parte, sunt aspecte importante la care se raporteaza, aspecte puternice, care vin pe undeva si ii ajuta sa puna punctul pe i in situatii in care pana acum nu s-au gandit ca ar fi cazul sa ia masuri. Lucrurile incep sa se desfasoare altfel, devin foarte implicati in ce fac, incep sa-si dea seama de importanta unor evenimente, pun mai mult pret pe anumite persoane.

Taur

Foarte mare putere cosmica ce lucreaza. Ii vom gasi in variante de destin total atipice, cu care nu prea s-au mai confruntat pana acum. S-ar putea sa aiba tot felul de cunostinte, prieteni, persoane in jurul lor care-i solicita de o maniera diferita decat pana acum. Conjuncturile sunt foarte dificile din punct de vedere al cresterii spirituale, parca nu le mai tihneste sa stea atat de relaxati. Taurii au o crestere spirituala foarte mare, dar pe care o platesc cu pretul acestui confort pe care nu-l mai au. Pot avea tot luxul din lume, dar sunt trecuti prin tot felul de etape pentru a se imbunatati.

Gemeni

Mesajul pentru Gemeni e clar: sa se gandeasca aproape zilnic care e zona care le creeaza cele mai mari probleme, care e cea mai viciata. Sa inteleaga cum se face Transformarea. Zona de comunicare trebuie sa capete o relevanta foarte mare. Trebuie sa se deschida Universului pentru a primi mesajele sale, pentru a intelege mai multe lucruri, pentru a-si da seama ce pot face sa fie mai placuti lui Dumnezeu. Predispozitie spre interpretarea semnelor. Multi vor face schimbari majore in destinul lor tocmai pentru a multumi Divinitatii.

Articolul continuă după reclame

Rac

Perioada spune ca e suficient sa-ti doresti, ca sa reusesti. Racii au acces la informatii, descopera adevaruri, raspunsuri la probleme personale. Trebuie sa inteleaga in esenta problemele cu care se confrunta. Sunt ajutati daca stiu ce sa ceara, daca cer ce merita si formuleaza rugaminti de bun simt. Cu cat vor face mai multe fapte bune, lucruri nobile, cu atat mai mult factorul lor de noroc va creste exact acolo unde a nevoie.

Fecioara

Mercur e intr-o pozitie importanta. Fecioarele trebuie sa fie atente ce anume le provoaca mai ales verbal, ce vorbe aud, cine li se adreseaza si cum. Fecioarele care au gresit fata de alte persoane vor constientiza acum ca nu au avut dreptate. Multe informatii din sfera divina, inclusiv in timpul visului, dar si cand sunt suparate, de exemplu. Evenimentele din ultimii ani ar trebui analizate in detaliu.

Balanta

Se anunta vremuri de mare echilibru sufletesc, intr-o formula in care ar trebui sa inteleaga valoarea lor din punct de vedere profesional. Multe Balante incep sa exceleze pe zona aceasta. Isi dau silinta intr-un mod deosebit, vor sa aiba un cuvant de spus la locul de munca, pot aparea persoane care sa se erijeze intr-un fel de mentori ai Balantelor. Inteleg foarte multe lucruri si cauta explicatii. Tot ce tine de parteneriat – indiferent de forma sa – devine important. Relatiile incep sa scurtcircuiteze diverse lucruri in care Balantele cred, deci sa nu se mire daca apar disensiuni.

Scorpion

Scorpionii tot experimenteaza. Tot felul de provocari. Drumuri multe in care se inscriu. Poate-si doresc si altceva decat ce au facut in ultimii ani. Ce ar trebui sa se intample are legatura puternica cu persoanele din jurul lor, in care au foarte mare incredere. Se vor dedica unor oameni care incep sa faca parte din familie, chiar daca nu sunt chiar familie.

Sagetator

Sagetatorii trebuie sa devina constienti de capacitatile lor si sa devina puternici prin ceea ce stiu sa faca cel mai bine. Iar ceea ce stiu sa faca cel mai bine e sa fie nobili. Trebuie sa fie nobili inclusiv in situatiile-test in care sunt pusi de catre Univers.

Citeste continuarea pe B1 TV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.