Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au sanse unice.

Horoscop 6 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale ale zilei de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Noutati, la tot pasul. Sunt oameni care au nevoie de prezenta voastra si or sa vina spre voi, va suna, va scot la plimbare, si o sa consolidati relatiile.

Cineva care asteapta, poate, de anul trecut un raspuns de la voi mai incearca sa va sigure c-ati putea fi fericiti impreuna.

Publicitate

TAUR

Pot veni ceva bani pe alta filiera decat cea de la serviciu si o s-aveti si de rasfaturi, nu numai pentru rate si facturi, ci si pentru voi si ai vostri.

E momentul, sa stiti, sa va ingrijiti si de sanatate ca v-asteapta proiecte marete.

GEMENI

Poate faceti o rezervare pentru weekend sa va duceti in vizita la cineva de prin tara. c-o fi vreun eveniment festiv de la care n-ati vrea sa lipsiti.

Se poate sa fi aparut cineva in cercul vostru de prieteni si sa descoperiti o compatibilitate la care sa nu va fi asteptat.

RAC

Sunteti in forma, va pregatiti de o iesire la rampa cu ceva care sa va puna in valoare si o sa aveti un castig cert, ca ati intuit bine ce se cere.

Se poate sa primiti un ajutor nesperat de la niste oameni care va pot netezi drumul spre succes.

LEU

Pe voi va cauta toata lumea si ca sa va dea de lucru, si ca sa iesiti impreuna pe la evenimente, ca parerile voastre conteaza si sunteti o porta voce.

Poate abia acum vine raspunsul autoritatilor, vi se da acceptul pentru o investitie, sau pentru o functie, o titulatura

FECIOARA

Se insista sa plecati intr-o excursie, sa lasati treaba si sa va mai si plimbati ca sa luati energie de pe-acolo pe unde veti ajunge.

Se anunta o definitivare, luati un examen, se incheie o etapa si va focusati pe urmatoarea treapta ierarhica.

BALANTA

Se rezolva o chestiune de ordin financiar si o sa va alegeti o destinatie de vacanta, daca n-ati facut-o pana acum ca ati depasit bariera legata de bani.

Poate puneti la cale un eveniment de familie, o aniversare, o nunta ori un botez, daca nu cumva e un succes care trebuie sarbatorit.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.