Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu noroc ceresc pentru trei zodii

Horoscop 11 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile pentru a treia zi din saptamana. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Lumea va cauta, puteti consolida niste relatii, sa cunoasteti si lume noua si sa negociati un contract macar asa, verbal si in scurt timp sa-l puneti pe hartie.

E cineva care-si face curaj sa va abordeze si o sa va lasati furati de vraja si poate-o sa iasa o poveste de dragoste.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

E de lucru, inca o perioada, o sa fie, o sa vedeti, cu satisfactie si profesionala, dar si financiara, cu promisiuni de proiecte noi.

O sa va mai ocupati si de casa sa va luati mobila, aparatura, poate va si mutati.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va gasiti si voi perechea de suflet si o sa prindeti curaj sa porniti intr-o calatorie spirituala, alaturi de fiinta pe care o iubiti.

O sa fie cineva care o sa descopere ce calitati deosebite aveti si sa le si puneti in practica.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Poate faceti comanda online pentru diverse lucruri de casa, ori dati o raita pe la magazine sa alegeti direct de la fata locului, pentru siguranta.

Articolul continuă după reclame

O sa va bucurati de niste castiguri, poate sunt niste sume de bani pe care le-ati revendicat mai demult si abia acum ajung si la voi.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se pare ca va invita cineva pentru o zi, doua prin tara, pe undeva si o sa va duceti la sfarsit de saptamanaadaca n-o sa fiti prinsi cu altele.

O s-aveti succes la scoala, la interviuri, in sfera comunicarii, e unda verde si-o s-aveti ceva de transmis unui public anume.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Va puteti bucura de un plus de prestigiu, la slujba, in societate si o sa va mobilizati si mai mult sa va extindeti aria de influenta, ca sa va asigurati serviciu permanent.

O sa va asociati cu niste oameni care vor munci la fel de mult ca si voi si veti pune piatra de temelie la un nou proiect de succes.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

E momentul sa va reinventati c-aveti suficiente resurse pe care sa le scoateti la suprafata, sa incepeti lucruri noi care sa va puna in valoare.

O sa faceti niste achizitii pe care vi le doreati de multa vreme si-acum dispuneti de banii necesari, ca pan-acum n-aveati.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.